News Flash:

VIDEO HALUCINANT! De unde are bani de BMW X5 un bugetar din Timisoara? "De la ma-ta!". Iata limbajul suburban al directorului unei societati din Timisoara

30 Iunie 2016
995 Vizualizari | 0 Comentarii
andrei dragila2
„Nesimtitule”, „nebunule”, „tampitule” sunt doar cateva dintre apelativele folosite de Andrei Dragila la adresa timisoreanului care „a indraznit” sa il filmeze.
„N-am intors masina, nesimtitule! Si ce vrei, pe unde sa ies, mai nebunule? Du-te ma si lasa-ma dracu in pace! Tu nu esti organul de control! Du-te ma de aici si lasa-ma in pace, domnule! Tu chiar te iei de mine? Te rog frumos sa ma lasi in pace! Nu fi nesimtit! Trebuia sa ies afara, cum vrei sa ies, sa dau cu spatele mai tampitule? Hai lasa-ma in pace, imi pierd timpul cu tine! Eu cu tine nu am ce discuta, tu nu esti organul de control, tu esti un terchea-berchea pe aici”, i-a spus Dragila omului care s-a luat de el pentru ca si-a permis sa intre cu un BMW X5 pe o strada pietonala din centrul orasului.
Tanarul care l-a filmat i-a atras atentia ca el ii plateste salariul, alaturi de alti timisoreni care isi achita darile catre bugetul local. L-a intrebat apoi de unde a avut bani sa isi cumpere un X5. Raspunsul sefului Horticultura, societate aflata in subordinea Primariei Timisoara?
„Aia te deranjeaza? Asta e masina mea privata. Du-te domne’ si pleaca de aici, vagabondule ce esti!”, i-a replicat Dragila.
„Hai serios acum! Eu mi-am luat masina din banii mei munciti, dumneavoastra din ce bani aveti masina asta?”, l-a intrebat timisoreanul.

„De la ma-ta! Hai te rog frumos! Si nu inregistra, ca iti sparg aparatul, nesimtitule!”, a raspuns Andrei Dragila, moment in care a fost oprita filmarea, potrivit tion.ro.
Reactia lui Dragila, dupa incident: Omul s-a pus in fata masinii, a tras de portiera.
Potrivit sefului Horticultura, masina in care se afla pe strada pietonala este, de fapt, autoturismul de serviciu. Andrei Dragila a povestit, pentru tion.ro, ce s-a intamplat in viziunea lui.
„Eu am vrut sa intorc masina, ca eram pe strada E. Ungureanu si acolo pana la ora 9 se poate intoarce masina, sa poti sa iesi. Era blocata strada, erau 5 masini. Trebuia sa ma duc la niste interventii, erau 3 sau 5 pomi cazuti prin oras. Am intors acolo pe pietonala, ca la 9 se pune acel capac care se ridica si nu mai poti iesi. A venit un tip si m-a filmat acolo, a facut scandal, s-a pus in fata masinii, treburi de genul acesta, nimic deosebit. I-am spus sa ma lase sa plec, s-a pus in fata masinii, a tras de portiera. A fost un om de-a dreptul nesimtit, un tinerel. Dup-aia au vazut si alti tineri si au venit si a fugit. Politia Locala ridica acel capac. Pana la ora 9 toata lumea intoarce acolo, pentru ca nu mai poti iesi. Era masina de serviciu! M-a interogat, a inceput cu toate prostiile posibile. I-am spus ca nu am timp de el, ca am problemele mele, sa ma lase in pace daca n-a dormit bine. A filmat, a tras de masina… I-am explicat, i-am spus ca intorc masina, nu trec prin zona pietonala, sa ma lase sa intorc si sa pot iesi. A fugit apoi ca un ticalos cand au venit oameni. Aia este o strada cu probleme, stim cu totii ce se intampla acolo. Efectiv nu stiu cine este acel cetatean, dar a fugit ca un ticalos cand au venit baietii ceilalti sa isi ia masinile”, a explicat Dragila pentru tion.ro.
VEZI AICI CLIPUL 

andrei dragila sefului horticultura
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1114 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005377 (s)