News Flash:

Neglijenta criminala! Doua fetite la spital, dupa ce s-au urcat intr-un leagan defect, in parc

3 Iunie 2016
990 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd21 1
Doua fetite de aproximativ sapte ani au ajuns, miercuri seara, la Spitalul "Louis Turcanu” din Timisoara, dupa ce, potrivit martorilor, s-au urcat pe un leagan defect instalat in Parcul Copiilor din municipiu cu ocazia unui eveniment special organizat de Ziua Copiilor.
Potrivit martorilor, miercuri seara, mai multi copii s-au urcat intr-un leagan instalat de un club sportiv din Timisoara in Parcul Copiilor special pentru sarbatorirea Zilei Copiilor, insa coarda cu care acesta era legat s-a rupt, iar micutii au cazut, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Doua fetite de aproximativ sapte ani au fost preluate de o ambulanta care se afla la fata locului si care le-a transportat la Spitalul de Copii "Louis Turcanu” din Timisoara.
Conform medicilor de aici, starea fetitelor este stabila, insa la ora transmiterii acestei stiri ele erau supuse unor investigatii medicale pentru a determina cu exactitate ce leziuni au suferit.
Reprezentantii clubului sportiv care a instalat leaganul nu au putut fi contactati pana la ora transmiterii acestei stiri.
Evenimentul din Parcul Copiilor a fost organizat de autoritatile locale, care au invitat mai multe institutii, printre care IPJ Timis si ISU Banat, dar si cluburi sportive care au instalat echipamente de joaca in parc.

parcul copiilor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1165 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006837 (s)