News Flash:

Ce iti rezerva astazi astrele

2 Iunie 2016
1241 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop01
Berbec
Ti se pare ca toti prietenii tai o duc mai bine si au vieti mai interesante ca tine. Orice ai face, nu iti poti invinge sentimentul invidiei.

Taur
Primesti o responsabilitate care ar trebui sa te maguleasca, insa tu o percepi ca pe un cartof fierbinte care ti-a picat nesolicitat in mana.

Gemeni
Esti stabil din punct de vedere emotional si planuiesti cu grija toate sarcinile zilei. Un element neprevazut, insa, te va destabiliza.

Rac
Cel mai util ar fi sa actionezi diametral opus fata de cum ai face-o de obicei. Asculta de instinct, lasa ratiunea sa se odihneasca!

Leu
Daca ai cum sa stai doar in casa, azi, fa-o! Altfel, in interactiunile cu ceilalti te vei plasa in opozitie, chiar daca nu asta urmaresti.

Fecioara
Incerci sa lasi aparenta unui om cu picioarele pe pamant, insa fara sa vrei mintea ta zboara la subiecte destul de fantasmagorice.

Balanta
Forte tulburi vor incerca sa-ti distraga atentia de la ce iti face bine si sa te poarte pe cai incerte. Incearca sa ramai concentrat si lucid.

Scorpion
Evenimente neasteptate iti modifica planurile zilei si iti aduca neplaceri mici, dar multe. Nu te lasa iritat de ce nu poti controla.

Sagetator
Un lucru pe care il asteptai cu multa infrigurare se infaptuieste, azi, insa este ceva dezamagitor. Iti schimbi radical planurile.

Capricorn
Cazi prada unei vulnerabilitati de ordin emotional care te lasa fara carapace in fata rautatilor. Evita grupurile numeroase si iesirile.

Varsator
Incerci sa aduci un suflu nou si original grupului in care lucrezi. Oameni cu conceptii batranesti, insa, vor incerca sa te tempereze.

Pesti
Gasesti, dupa multa vreme, o solutie in cazul unei probleme spinoase care iti rapea somnul. Gandesti inovativ si faci progrese insemnate. 

berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005741 (s)