News Flash:

Bautura care poate preveni cancerul din doua ingrediente pe care le ai in casa

1 Iunie 2016
1486 Vizualizari | 0 Comentarii
bautura lamaie
Lamaia are numeroase proprietati terapeutice si studiile au dovedit ca acest fruct este un remediu impotriva cancerului
Dupa mai bine de 20 de probe de laborator, realizate incepand din anii 1970, frotiurile au aratat ca extractul de lamaie distruge celulele maligne in 12 tipuri decancer, inclusiv cel de colon, de plamani, de san, de prostata si de pancreas

Comparativ cu Adriamycin, un drog chimioterapeutic, folosit in mod uzual, extrasul din lamaie cu bicarbonat actioneaza de 10.000 de ori mai bine, incetinind cresterea celulelor canceroase, spun specialistii. Si mai uimitor,limonada cu bicarbonat distruge celulele maligne, fara a le afecta si pe cele sanatoase. 

Despre bicarbonatului de sodiu se spune ca schimba pH-ul, alcalinizandu-l, ceea ce il face util in toate formele de cancer.

Mod de preparare

1. Fierbeti intr-un litru de apa, timp de un minut, coaja unei lamai organice, apoi se lasa la macerat, de seara pana dimineata.
2. A doua zi, dimineata, filtrati lichidul si in el stoarceti sucul lamaii si adaugati o lingurita de bicarbonat si 2 lingurite de miere (dupa gust).

Se consuma zilnic un litru de limonada preparata in acest mod, timp de 6 zile consecutiv. Se face pauza 6 zile. Se poate face de patru ori pe an.

lamaia proprietati terapeutice cancer adriamycin
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1196 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005930 (s)