News Flash:

Nastase: Daca joaca la fel ca ieri, nu vad cine o poate bate pe Simona

8 Iunie 2018
948 Vizualizari | 0 Comentarii
simona halep in semifinale la roland garros 288852

Fostul tenismen Ilie Nastase a declarat, vineri, la ProX, ca este increzator in sansele Simonei Halep in finala de la Roland Garros, cu Sloane Stephens, el precizand ca in opinia sa romanca nu poate fi invinsa daca va juca la fel ca in semifinale.
“Dupa meciurile cu Kerber si Muguruza, cred ca Simona are sansele mai mari. Dar meciul e jucat pe teren, sa fim atenti, am mai avut situatia asta cu Ostapenko. Dar la cum joaca si la cum loveste mingea, nu cred ca i se mai poate intampla ce i s-a intamplat anul trecut. Pe fata asta cu care joaca nu am vazut-o sa joace extraordinar pe zgura, ci mai bine pe hard. Daca joaca la fel ca ieri, nu vad cine o poate bate pe Simona. Sta bine in teren, loveste bine si puternic, a avut si serviciul bun. Cand ai un adversar care iti returneaza asa bine, nu-ti mai intra serviciul asa cum vrei tu. Deci asta a fost problema, nu ca a fost Muguruza buna, ci ca a fost Simona foarte buna”, a spus Nastase, potrivit sport.ro.

El a precizat ca nu conteaza faptul ca Stephens are un titlu de Grand Slam. “Ala e acolo si trebuie sa uiti de el cand joci. (…) Eu am vorbit cu Simona si i-am spus ca ma enervam cand pierdeam. Ea se enerveaza cand castiga. I-am spus sa-si lase adversara sa se enerveze. Acum pare ca a inteles ca uneori mai gresesti si mingi usoare si trebuie sa treci peste. La finala sa-si vada de jocul ei, sa nu se enerveze si sa se concentreze”, a adaugat Nastase.

Simona Halep, locul I WTA, s-a calificat joi pentru a treia oara in finala turneului de la Roland Garros, dupa ce a invins-o, cu scorul de 6-1, 6-4, pe spaniola Garbine Muguruza, locul 3 WTA. Pentru jucatoarea romana, aceasta va fi a patra finala din cariera la un turneu de Grand Slam, a doua din acest an, dupa Australian Open. Ea isi va pastra locul I WTA si in ierarhia ce va fi publicata luni.

In finala, Halep o va intalni pe americanca Sloane Stephens, locul 10 WTA, care a invins-o, tot joi, cu scorul de 6-4, 6-4, pe compatrioata ei Madison Keys, locul 13 WTA.

Simona Halep, 26 de ani, si Sloane Stephens, 25 de ani, s-au intalnit de sapte ori pana in prezent, romanca triumfand de cinci ori, de doua ori pe zgura. News.ro

 


simonei halep roland garros sloane stephens
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1253 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007612 (s)