News Flash:

Nadal e în semifinale la Roland Garros, după o victorie uriașă cu Djokovic, și după un duel istoric de 4 ore

1 Iunie 2022
422 Vizualizari | 0 Comentarii
Rafael Nadal 35 de ani 5 ATP l a nvins pe Novak Djokovic

Rafael Nadal (35 de ani, 5 ATP) l-a învins pe Novak Djokovic (35 de ani. 1 ATP), scor 6-2, 4-6, 6-2, 7-6(4), și s-a calificat în semifinale la Roland Garros 2022. Un meci-maraton de 4 ore și 12 minute care intră direct în topul celor mai tari meciuri din istoria tenisului.

Nemulțumit că organizatorii l-au programat în sesiunea de seară, Nadal a intrat hotărât să își facă singur dreptate. A început mai agresiv ca niciodată în fața lui Djokovic și nu i-a permis sârbului să gândească următoarea mutare.

Rafael Nadal, prestație uluitoare în semifinala cu Novak Djokovic

Un alt capitol la care Nadal a fost net superior în prima parte a disputei a fost cel al deplasării. „Scurtele” lui Nole, unele executate mai mult decât decent, au fost anticipate de fiecare dată.

Sârbul a fost temător, nu a atacat pe serviciul secund al lui Nadal, dovadă procentajul de 80% al punctelor câștigate cu a doua minge, iar setul inaugural s-a încheiat în 51 de minute, scor 6-2.

Dominarea a fost și mai clară în debutul setului secund. Forehand-ul lui Rafa lansa constant adevărate „torpile”, în timp ce defensiva fără cusur eroda treptat încrederea liderului mondial.

Ca prin minune, rolurile s-au inversat la scorul de 3-0 pentru Nadal. Djokovic a lovit mult mai tăios, și-a pregătit răbdător atacurile, iar în jocul cu numărul 6, unul care a durat 18 minute, a demonstrat că e „back in business”. Setul-maraton, de 87 de minute, a fost adjudecat de sârb.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1343 (s) | 32 queries | Mysql time :0.009490 (s)