News Flash:

Eveniment caritabil în vestul țării

În weekend, la Timișoara, are loc cea de-a 9-a ediție a Timotion

25 Mai 2023
205 Vizualizari | 0 Comentarii

Cea de-a 9-a ediție a Timotion, cel mai mare eveniment caritabil de alergare și ciclism din regiunea de vest, va avea loc în acest weekend.

Cursele Timotion vor începe din Piața Iancu Huniade duminică, 28 mai, la ora 08:00, urmând să țină cont de reglementările naționale și regionale în vigoare la momentul desfășurării evenimentului. La ediția din acest an, evenimentul va cuprinde opt curse de alergare și ciclism, dintre care patru curse cronometrate și patru curse necronometrate. Scopul evenimentului este acela de a strânge fonduri pentru 12 inițiative în domeniile educației, sănătății și asistenței sociale din județul Timiș, care se vor materializa pentru comunitate.
Printre cursele din acest an se numără cursa Hamilton 2km, Cursa Continental Timotion Micul Campion, Cursa Decathlon - Distracție pe roți, Cursa Flex - Timotion Everywhere (>1km), Cursa Robike Valley (cursă cu pedale, cursă cronometrată), 8 tipuri de curse: cursa de fond Visma de 5,5 km (cursă cronometrată), cursa de fond Akwell de 10,5 km (cursă cronometrată) și semimaratonul Fleck de 21 km (cursă cronometrată).

Mai multe informații despre proiect, donații și curse pot fi găsite pe site-ul evenimentului www.timotion.ro.

Publicul poate urmări evenimentul în direct pe pagina de Facebook a evenimentului și poate lua parte la activități de susținere a alergătorilor și cicliștilor pe traseele de alergare și de ciclism sau la startul și sosirea din Piața Iank Huniade.
Traseul cronometrat al cursei se va desfășura în principal pe aleile din lungul râului Begai, dar este posibil să existe un impact asupra unor părți din centrul orașului și a arterelor principale, inclusiv restricționarea traficului auto, după cum urmează:

Duminică, 28 mai, între orele 8:30 și 15:30 (programat), va fi afectat trafic rutier după cum urmează:

  • Piața Iancu Huniade (zona de start/finisaj), strada 20 Decembrie, Bulevardul Vasile Pârvan, strada Traian Lalescu, Stadionul Știința, Pasajul Michelangelo, Bulevardul Corneliu Coposu, Pestalozzi Strada Pestalozzi, Parcul Regina Maria, Strada I.L. Caragiale, Piața Romanilor, Bulevardul 3 Aug 19, Podul Decbal, Spl. Nistrului, Parcul Justiției, Strada Spl. Spilharet, Strada George Enescu, Bulevardul Ion Blândeanu, Ac. Al. Borza, Bd. C. D. Loga, Bld. M. Eminescu.

Restricții vor fi pe traseele mijloacelor de transport în comun duminică, 28 mai, între orele 08:30 și 15:30: 16, 21, Expresul 3, Expresul 7, Expresul 8, M37, M51;

În plus, începând cu data de 27 mai, ora 12:00, până pe 28 mai, ora 16:00, parcarea autocarelor din Piața Iancu Huniade și parcarea din fața clădirii Modex vor fi rezervate pentru eveniment.

TIMOTION este cel mai mare eveniment de alergare cu strângere de fonduri din vestul țării, organizat de Fundația Comunitară Timișoara și Clubul Sportiv Alergotura, pentru a încuraja comunitățile locale să susțină și să se implice în proiecte comunitare și pentru a face din alergare, mobilitate și ciclism o opțiune pentru o viață sănătoasă Scopul este de a încuraja oamenii să adopte un stil de viață.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007170 (s)