News Flash:

Motivul halucinant pentru care au murit cele patru fete in accidentul de la Jibou

18 Mai 2018
1773 Vizualizari | 0 Comentarii
jibou1

Madalina, Sara, Claudia si Maria, cele patru tinere din Baia-Mare care au murit in cumplitul accident de la Jibou, judetul Salaj, ar fi avut o sansa daca nu ar fi ocolit Pasul Mesteacan din cauza gropilor din asfalt.

Cele patru tinere se intorceau de la Cluj-Napoca unde participasera la festivitatea Absolventilor Universitatii Tehnice.
Potrivit rudelor, in loc sa urmeze drumul cel mai scurt catre casa, Sanda Ungur, tanara care se afla la volan, a ales o ruta ocolitoare din cauza craterelor din asfalt de pe drumul din zona Pasului Mesteacan.
Sanda se afla la volanul unui autoturism marca Volkswagen, iar in masina se mai aflau patru fete cu varste cuprinse intre 20 si 21 de ani.
Nu era pentru prima data cand soferita folosea ruta ocolitoare si cunoastea trecerea la nivel cu calea ferata de la Jibou.

Ieri dupa-amiaza, neatentia si emotiile de la festivitatea de absolvire au facut-o pe Sanda sa isi conduca toate prietenele catre o moarte sigura.
La trecerea la nivel cu calea ferata, unde nu exista bariere, tanara de la volan nu s-a asigurat si a trecut chiar in momentul in care un tren se apropia cu viteza.
Mecanicul locomotivei nu a mai putut evita accidentul, iar impactul a fost devastator.

Trenul a lovit masina in partea din spate, iar trei dintre cele cinci fete au fost aruncate ca niste papusi din autoturism.
Soferita si o alta tanara au ramas incarcerate in fiarele contorsionate ale masinii.

Din nefericire, Madalina, Sara, Claudia si Maria au murit pe loc in urma accidentului, in timp ce soferita a ajuns in stare grava la spital. Observator.tv

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1126 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004553 (s)