News Flash:

Mesajul sfasietor al iubitului Claudiei, una dintre cele patru fete care au murit in tragedia de la Jibou

18 Mai 2018
1491 Vizualizari | 0 Comentarii
claudia

Iubitul Claudiei, una dintre cele patru fete care si-au pierdut viata in tragedia de la Jibou, a postat un mesaj sfasietor pe Facebook dupa ce a aflat teribila veste.

Claudia Barbos era studenta la Universitatea de Nord din Baia-Mare, iar ieri dupa-amiaza si-a gasit sfasitul la o trecere la nivel cu calea ferata din Jibou, judetul Salaj.
Claudia se afla intr-o masina, alaturi de patru prietene, cand, la un moment dat, tanara aflata la volan nu a fost atenta si a incercat sa treaca exact in momentul in care un tren se apropia cu viteza.

Impactul a fost devastator: patru dintre cele cinci fete aflate in masina au murit pe loc, in timp ce soferita a scapat cu viata, fiind transportata de urgenta la spital.
Dupa ce a aflat cu iubita sa a murit, Dani, prietenul Claudiei, a postat un mesaj sfasietor pe Facebook.

"Nu imi vine sa cred dragostea mea ca ai plecat asa devreme de langa mine. Te voi pastra mereu in sufletul si inima mea. Nimeni niciodata nu o sa iti ocupe acest loc special. Iti multumesc din suflet petru toate clipele frumoase petrecute impreuna si in special pentru ca TU esti cea care m a invata ce inseamna iubirea adevarata. Nu imi pot imagina cum va fi viata mea fara tine... Tot merg dintr-o camera in alta cu speranta ca te voi gasi zambind dar din pacate nu o sa-ti mai vad zambetul tau dulce. Sunt in stare de soc. Da-mi te rog 2 palme sa ma pot trezi din cosmarul asta. Te-am iubit , te iubesc, si te voi iubi vesnic. Imi pare enorm de rau ca nu mai poti sa devi mama copilasilor nostri ce ni doream. Nu te voi uita niciodata ingerasul meu pazitor. Dumnezeu sa te aiba in paza si sa iti dea odihna vesnica. Dumnezeu sa te ierte, sufletul meu", a scris tanarul.

Mesajul a fost insotit de zeci de comentarii din partea prietenilor care i-au aratat sustinerea lor si l-au rugat sa fie tare pentru a putea trece peste aceasta tragedie.


iubitul claudiei facebook claudia barbos claudiei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1365 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006169 (s)