News Flash:

Liviu Dragnea, dupa ce Iohannis a spus ca-si mentine explicit cererea de demisie si nu ameninta ca in filme cu mafioti: Nu atac un oficial roman cand este plecat din tara

17 Mai 2018
897 Vizualizari | 0 Comentarii
Liviu Dragnea0

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, la Buzau, referindu-se la criticile presedintelui Klaus Iohannis, ca nu ii va raspunde acestuia cat timp este intr-o vizita in afara tarii, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Liviu Dragnea a spus ca atunci cand presedintele Iohannis se va intoarce in tara ii raspunde aplicat la toate criticile.

„Cand un oficial roman este plecat din tara eu niciodata nu l-am atacat, niciodata nu l-am vorbit de rau pentru ca nu vreau ca acel oficial, indiferent cine e, ca e adversar politic sau nu, sa fie pus intr-o situatie dificila. Dupa ce ce intoarce va garantez ca o sa raspund si o sa raspund destul de aplicat, nu numai la aceasta afirmatie, ci la toate afirmatile”, a spus Dragnea.

Intrebat de jurnalisti despre afirmatia presedintelui Klaus Iohannis, ca „cineva se uita prea des la filme cu mafioti”, Liviu Dragnea a spus ca va da toate raspunsurile cand seful statului va veni in tara.


„Stiu exact ce a spus si va garantez nu veti fi nemultumiti in ceea ce priveste raspunsurile. Este acolo, este presedintele acestei tari pe care eu o iubesc foarte mult si la intoarcerea in tara o sa raspund”, a raspuns Dragnea.

Totodata, intrebat daca este posibila o suspendare a presedintelui, Dragnea a spus: „Exclus, nici vorba”.

Liderul PSD a afirmat ca s-ar fi asteptat la presedintele Iohannis sa vorbeasca, in Bulgaria, despre intalnirea la care participa sau despre ce interese are Romania.

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, joi, in Bulgaria, ca afirmatiile potrivit carora premierul ar face bine sa faca ce i se spune s-au referit doar la demisie, precizand ca nu au fost amenintari. Seful statului isi mentine opinia privind demisia Vioricai Dancila.

" Eu nu imi permit sa amenint pe nimeni, cum ar fi o atitudine primitiva. Nu, eu m-am referit exact la demisie, iar daca cineva se uita prea des la filme cu mafioti este problema sa", a spus Iohannis.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca ”amenintarea explicita” a presedintelui Klaus Iohannis la adresa premierului Viorica Dancila este facuta ”in stil mafiot”. Liderul PSD s-a referit la o declaratie in care presedintele Iohannis a spus ca Viorica Dancila ar face bine "sa faca ce i se spune".

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1195 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004540 (s)