News Flash:

Momentul în care Meghan Markle a izbucnit in lacrimi❗Ce a emoționat-o pe Ducesa de Sussex

20 Septembrie 2022
834 Vizualizari | 0 Comentarii
307766433 678470963643792 7348300378254421044 n

Meghan Markle a izbucnit in lacrimi! Ce a emotionat-o in timpul funeraliilor Reginei Elisabeta a II-a
Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii este condusa astazi pe ultimul sau drum. Inmormantarea va avea loc astazi, la ora 19:30 (21:30, ora Romaniei), in cadrul unei ceremonii private, in capela St. George a Castelului Windsor, la finalul ceremoniilor funerare de stat organizate dimineata, la Westminster Abbey din Londra. Regina va fi inmormantata in cripta Capelei Saint George din Windsor, alaturi de sotul sau, ducele de Edinburgh, care a murit anul trecut.

Ducesa de Sussex a fost surprinsa extrem de coplesita de emotii in urma slujbei de la Westminster Abbey. Aceasta a varsat lacrimi la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a, mai exact in momentul in care cosciugul a fost scos din Catedrala. Ducesa de Sussex a participat la slujba alaturi de sotul ei, Printul Harry, nepotul Reginei Elisabeta a II-a.


Familia Regala, momente emotionante pe ultimul drum al Reginei Elisabeta a II-a
Dupa slujba, regina a fost condusa de la Westminster Abbey pe The Mall si pe langa Palatul Buckingham pentru ultima data, inainte de a fi transferata intr-un dric de stat la Wellington Arch pentru a face ultimul drum spre Winsor Castle, locul de odihna vesnica.

Multimea a izbucnit in aplauze si urale in fata Palatului Buckingham. Membrii Familiei Regale, inclusiv Regele Charles al III-lea, au ramas fara expresie in timp ce marsaluiau, din pricina tensiunii emotionante din jur.

Odata ce sicriul a ajuns la Palatul Buckingham, membrii personalului de la palat au facut plecaciuni si reverente atat in fata sicriului, cat si in fata membrilor Familiei Regale.

Galerie Foto

1_68
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004639 (s)