News Flash:

Ce au facut Kate Middleton si Meghan Markle in onoarea Reginei Elisabeta

19 Septembrie 2022
490 Vizualizari | 0 Comentarii
kate wiliam


Kate Middleton si Meghan Markle au adus, intr-un mod deosebit, un ultim omagiu celei care a fost Regina Elisabeta a II-a, suverana Regatului Unit si a altor 14 state. Cele doua cumnate au purtat bijuterii – tribut cand au participat lala ceremonia de mutare a sicriului Reginei Elisabeta a II-a de la Palatul Buckingham la Palatul Westminster.

Gest emotionant in memoria Reginei Angliei
Kate Middleton, sotia Printului William, a fost investita cu titlul de Printesa de Wales, dupa moartea Reginei Elisabeta a II-a. Ca semn de pretuire pentru cea care a fost Regina si care a indragit-o foarte mult, Kate a ales sa poarte la ceremonia de mutare a sicriului de la Palatul Buckingham la Westminster, o brosa deosebita. Este vorba chiar despre bijuteria pe care insusi Regina a purtat-o in timpul unei vizite in Seoul, Coreea de Sud, in 1999.

Potrivit informatiilor aparute in presa britanica, sotia Printului William a mai purtat aceasta brosa in 2017 in Belgia, la ceremonia de comemorare a Bataliei de la Passchendaele, dar si in 2018, in Londra, la Festivalul Comemorarii.

Pe de alta parte, sotia Printului Harry, Meghan Markle, a ales sa poarte la acelasi eveniment, o pereche de cercei cu diamante si perle pe care i-a primit in dar de la Regina in 2018, inaintea primei aparitii publice cu Harry.

Ducesa de Cambridge si ducesa de Sussex au fost alaturi de sotii lor, nepotii Reginei, la ceremonia de mutare a sicriului cu trupul neinsufletit al Reginei de la Palatul Buckingham la Palatul Westminster unde va sta pana luni, 19 septembrie, ziua inmormantarii.

Moartea Reginei i-a apropiat pe printii William si Harry
Trecerea in nefiinta a Reginei Elisabeta a II-a a fost un eveniment trist pentru intreaga lume. Cei mai afectati de aceasta pierdere imensa au fost si sunt, fara dar si poate, membrii Familiei Regale. De altfel, Printul William a declarat ca a pierdut, inainte de toate, o bunica, si apoi pe Regina. Cei doi frati au avut o relatie rece in ultima perioada, dupa ce Harry a renuntat la atributiile regale. Iata ca moartea Reginei i-a apropiat si i-a facut sa sparga zidul care ii despartea.

Potrivit presei britanice, Printul William si Printul Harry au purtat negocieri 45 de minute inainte de a iesi cu sotiile lor sa salute multimea de la Windsor dupa moartea Reginei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006039 (s)