News Flash:

Prințul Harry împlinește astăzi 38 de ani. Ce este obligat să facă în fața Camillei, regina consoartă și cea care i-a luat locul mamei sale, Prințesa Diana

15 Septembrie 2022
1864 Vizualizari | 0 Comentarii
307098669 674842050673350 6966775927722090862 n

Prințul Harry împlinește astăzi 38 de ani și va avea noi obligații de acum înainte. Ce trebuie să facă atunci când o întâlnește pe Camilla, regina consoartă.

Astăzi este ziua de naștere a Prințului Harry, care împlinește 38 de ani. Viața acestuia se va schimba după moartea Reginei Elisabeta, la fel cum este cazul pentru toți membrii familiei britanice.

Noi obligații pentru Prințul Harry după moartea Reginei Elisabeta

Odată ce tatăl acestuia și al prințului William a devenit rege după moartea mamei sale, soția acestuia devenit regină consoartă.

Acest lucru înseamnă că există unele obligații în ceea ce privește desfășurarea întâlnirilor dintre Camilla, soția regelui Charles și ceilalți membri din familia regală, inclusiv Harry.

De acum înainte, deoarece Camilla a devenit regină consoartă, Prințul Harry va trebui să se încline în fața acesteia de fiecare dată când se întâlnesc.

Conform surselor din presa internațională, Prințul Harry nu este deloc mulțumit de acest nou aspect din viața sa, mai ales pentru că el nu o place în mod special pe soția tatălui său, cea despre care se știe că a fost amanta lui Charles înainte de divorțul de mama lui, Prințesa Diana.

„Ar fi protocolul să se încline în fața noului Rege și Reginei. De fiecare dată când familia regală se întâlnește cu noii monarhi, ar trebui să se încline sau să le facă o reverență”, a spus editorul general al Majesty, Joe Little, pentru Page Six.

 

Prințul Harry nu s-a înclinat în fața reginei consoarte

Desigur, aceeași regulă se aplică și în cazul tatălui său, iar fiii lui vor trebui să se încline în fața acestuia de fiecare dată când se întâlnesc.

Regula este atât de nouă încât Prințul Harry a uitat să o respecte joi, în ziua în care Regina Elisabeta s-a stins din viață, iar Prințul Harry s-a întâlnit cu Charles și cu regina consoartă Camilla.

Fiul cel mic al lui Charles nu a făcut o reverență în fața Camillei, așa cum cere Protocolul regal, dar acesta va trebui respectat de acum înainte.

Regele Charles al III-lea și soția lui s-au căsătorit în anul 2005. La începutul acestui an, Regina Elisabeta și-a exprimat dorința ca soția fiului ei să fie recunoscută drept regină consoartă după moartea sa.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1178 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005108 (s)