News Flash:

Modul in care va tineti de mana spune multe depre relatia voastra

19 Decembrie 2017
1081 Vizualizari | 0 Comentarii
cuplu de mana mare

Daca ai fost vreodata indragostit stii ce bine te simti atunci cand mergi cu partenerul pe strada tinandu-va de mana. Poate ca nu stia pana acum insa acest gest marunt dezvaluie multe despre relatia voastra si despre stadiul in care sunteti voi ca si cuplu.

Iata 7 modalitati de tinere de mana. Care este al vostru?

Unirea palmelor
Inseamna ca uniunea voastra este bazata pe afectiune, nu pe pasiune. De asemenea, cel care tine palma deasupra are o personalitate mai puternica, are adesea initiativa ca si ultimul cuvant.

Cu degetele impreunate
Simbolizeaza pasiunea si conexiunea puternica dintre doua persoane. Cand va tineti astfel de mana, este important ca amandoi sa tineti mana celuilalt cu fermitate. Nu este un semn bun ca unul sa aiba mana prea relaxata.

Tinutul de mana ne face bine!

Va tineti de un deget
Inseamna ca pentru amamndoi independenta se afla pe lista voastra de prioritati. Membrii unui asemenea cuplu stiu cum sa respecte spatiul si intimitatea celuilalt. Mai indica si ca va aflati intr-un moment delicat in care unul sau amandoi ati vrea sa faceti un pas inapoi si sa ramaneti doar prieteni.

Tinerea cu ambele maini
Daca folosesti si cealalta mana inseamna ca lucrurile intre voi s-au complicat. Mai exista o explicatie: cel care foloseste amabele maini a devenit mult prea posesiv.

Va tineti de cot
Este folosita, de obicei, atunci cand un cuplu merge la un eveniment social. Insa daca aceasta tinere de mana este folosita zilnic inseamna ca unul dintre voi (cel care se agata de bratul partenerului/ei) cauta protectie sau se simte usor nesigur/a in relatia de culu.

Tinerea de degete si o usoara tragere a mainii
Ar putea indica faptul ca voi doi nu va mai aflati pe aceeasi lungime de unda. Iar cel care trage mana incearca sa-si determine jumatatea sa ia decizii mai rapide decat este obisnuit sa o faca. Mai poate indica si faptul ca unul dintre voi s-a plictisit de rutina in care a intrat relatia voastra.
 

Nu va tineti de mana
Daca partenerul evita sa te tina de mana poate indica faptul ca nu se simte prea apropiat de tine. Uneori, poate indica timiditate sau dorinta de intimitate. Nu lua decizii pripite si fii atent si la alte semne ale relatiei voastre. S-ar putea sa nu ai niciun motiv de ingrijorare.

sursa: brightside.me

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1226 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004759 (s)