News Flash:

Alexandru Arsinel a fost externat din Spitalul Universitar: „Am fost salvat de o echipa de medici care munceste de dimineata pana noaptea tarziu”

18 Decembrie 2017
850 Vizualizari | 0 Comentarii
arsinel

Alexandru Arsinel a fost externat, luni, de la Spitalul Universitar, actorul precizand ca a fost salvat de o echipa de medici "care munceste de dimineata pana noaptea tarziu".
„Am fost salvat de o echipa de medici care munceste de dimineata pana noaptea tarziu”, a declarat, luni, Alexandru Arsinel.

Actorul le-a multumit directorului Spitalului Universitar, medicilor si pacientilor care au fost langa el.

Alexandru Arsinel a mai spus ca ar fi trebuit sa revina duminica seara la teatru, pentru un recital de colinde, dar a preferat sa cante, in timpul conferintei, o parte dintr-un colind adaptat dupa „Silent Night”.
Pe 10 decembrie, un echipaj al Ambulantei l-a dus pe Alexandru Arsinel la Spitalul Universitar, actorul acuzand atunci "o durere toracica nespecifica".

"L-am avut pe Alexandru Arsinel cu o durere toracica nespecifica. Acuza ameteli si era usor tahicardiac. L-am transportat in conditii de siguranta la Spitalul Universitar", a declarat atunci, pentru MEDIAFAX, seful Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, Alis Grasu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005355 (s)