News Flash:

Pe ea o stie toata lumea. Cum arata sotul celei mai frumoase prezentatoare de stiri de la noi

18 Decembrie 2017
2046 Vizualizari | 0 Comentarii
monica

Monica Bajenaru, acest nume va spune ceva? Da, evident doar cei cunoscatori pot spune ca frumoasa Monica Bajenaru este una si aceeasi persoana cu Monica Dascalu prezentatorea stirilor de la ora 17 si deopotriva moderatoarea emisiunii „WEEKEND CU MONICA DASCALU” de la Pro-tv International.

Se numeste Bajenaru dupa sotul ei Mihai Bajenaru. Monica si Mihai si-au unit destinele de curand in 5 februarie 2012, atunci cand a avut loc casatoria civila. Pe un viscol cumplit cei doi au avut o nunta frumoasa, a doua zi pe 6 februarie,inconjurati doar de familie si de cei mai buni prieteni,
Nu si-au dorit o nunta fastuoasa dar au avut grija sa faca nunta si la Istambul si in insulele Maldive acolo unde si-au petrecut luna de miere. Mihai Bajenaru este un chipes avocat pe care Monica l-a cunoscut la scurt timp dupa ce carismaticul si devoratorul de femei, Adrian Mutu, s-a insurat cu Consuelo.

Numele Monicai Dascalu a fost vehiculat in lumea femeilor din viata lui Mutu fotbalistul nervos dar fermecator. Daca a avut Monica Dascalu o idila scurta cu fotbalistul nu putem spune. In orice caz unii cunoscatori ar zice ca da. Dar noi nu putem verifica. Si atunci ne abtinem.
Monica Dascalu nu a vrut sa comenteze nimic pe marginea acestui subiect niciodata. Spune ca nu este datoare sa dea explicatii unor jurnalisti de cancan a caror deontologie profesionala lasa de dorit. Si in afara acestui „incident”, numele Monicai nu a aparut in vreun scandal sau barfa.

De la mama si tatal ei a mostenit delicate trasaturi parca pictate iar de la bunica a luat culoarea ochilor albastri ca cerul. Monica Dascalu fost si satena si blonda si o culoare de par mai inchisa. Dar orice culoare i-a venit manusa. Poti sa spui cu mana pe inima ca este o femeie cu adevarat frumoasa.

Ar fi putut deveni actrita daca i s-ar fi cerut sa fie doar frumoasa. Revistele glossy din Romania, precum tabu sau THE ONE s-au grabit sa ii imortalizeze frumusetea in pictoriale de senzatie. Monica Dascalu are o frumusete care ar egala-o pe Angelina Jolie sau Milla Jonovich. Asa grait-au specialistii.

Anii au trecut insa, iar Monica a devenit doamna Bejenariu.
Acesta este numele pe care l-a preluat in acte, dupa ce s-a casatorit cu Mihai, un avocat de succes din Bucuresti, absolvent a doua facultati: Dreptul si ASE-ul.

Galerie Foto

monica2
monica bajenaru bajenaru mihai bajenaru
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1202 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005039 (s)