News Flash:

Mitropolitul Banatului a donat o casa unei familii cu 11 copii din Timis

24 Mai 2022
360 Vizualizari | 0 Comentarii
donatie

Parintele Mitropolit Ioan continua seria donatiilor de case catre familiile nevoiase din judetul Timis. De data aceasta a oferit o mana de ajutor unei familii cu 11 copii din Cheveresu Mare, care locuia in conditii insalubre, fara a avea utilitati.
 
 
Vineri, 20 mai, Parintele Mitropolit Ioan a predat o casa cumparata in localitatea Sacosul Turcesc, unei familiei cu 11 copii din Cheveresu Mare.

„Aceasta gospodarie a fost achizitionata prin implicarea directa a Inaltpreasfintiei Sale, sprijinit de fundatia «Filantropia» si de credinciosi cu suflet bun din eparhia noastra.

Familia care primeste aceasta donatie, locuia in Cheveresu Mare, in conditii insalubre, fara a avea utilitati, fiind practic la mila consatenilor, tatal copiilor lucrand cu ziua pentru castigarea existentei”, transmit reprezentantii Mitropoliei Banatului.


Varstnicii si stirile false
Parintii si copiii se vor bucura de o casa, cu anexe si gradina si vor avea, in continuare, sprijinul Centrului eparhial si al parohiei Sacosu Turcesc. Au fost aduse si alimente necesare acestei familii nevoiase. Copiii au posibilitatea de a frecventa si cursurile scolii gimnaziale din localitate.

„Parintii marturisesc ca prezenta in mijlocul lor a Parintelui Mitropolit le ofera o nadejde ca nu sunt singuri, si ca vor fi ajutati si pe mai departe, daca acestia isi vor educa copiii, ducandu-i la gradinita si scoala din localitate.

Prin aceasta fapta crestineasca, Parintele Mitropolit Ioan continua seria donatiilor de case catre familiile nevoiase din judetul nostru, inceputa in urma cu aproape sapte ani, fiind un exemplu demn de urmat pentru toti clericii si credinciosii Bisericii noastre”, mai transmit reprezentantii Mitropoliei Banatului.

O alta casa a fost donata in aprilie, in localitatea Sanovita, unei familii cu cinci copii.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1286 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006135 (s)