News Flash:

Minodora a trecut prin clipe de groaza alaturi de mama ei. Femeia a fost la un pas de moarte, iar medicii nu i-au mai dat nicio sansa

18 Mai 2022
356 Vizualizari | 0 Comentarii
Minodora

Minodora nu a trecut prin cele mai bune momente. In loc sa se bucure de clipe linistite petrecute alaturi de familie, artista a stat de Paste prin spitale cu mama ei. Femeia a ajuns de urgenta pe mana medicilor, iar Minodora de abia si-a gasit cuvintele sa descrie starile prin care a trecut.

Mama Minodorei a fost 18 zile internata in spital. Artista spera ca macar de sarbatori sa aiba liniste si sa fie alaturi de cei dragi, dar se pare ca realitatea este mult mai dura. Mama Minodorei se afla intr-o perioada de recuperare, perioada care pare ca nu vrut sa micsoreze deloc. Artista nu a avut deloc liniste in perioada in care mama ei a fost pe patul de spital si de abia si-a gasit puterea sa povesteasca clipele de groaza prin care a trecut. Minodora nu a fost singura in aceasta perioada, ci a fost ajutata de sora ei. Chiar si asa, artistei nu ii arde de niciun concert sau de vreun alt eveniment.

„Am stabilit sa o ducem la urgenta la Timisoara. A intrat pe loc in operatie. A facut infarct la stomac. Este vorba de un cheag mai mare de sange care se opreste undeva la un organ. Medicii ne-au spus ca am venit un pic tarziu. Domnul doctor a stat in operatie cu Mica in jur de sase ore. A iesit din operatie, ne-a spus ca este sustinuta de aparate si ca doar Dumnezeu va sti daca mai are zile”, a spus Minodora intr-o emisiune TV.

„Cred ca as fi fost in stare sa-mi fac un cort sa dorm in fata spitalului. Am fost aproape sa o pierdem. Este o foarte mare minune, pentru tot spitalul de acolo, ca traieste. Doamna doctor anestezist i-a mai dat 24 de ore de trait dupa operatie. Mica s-a facut bine datorita faptului ca intre mine, Oana si ea este o iubire foarte mare. Legatura care este intre noi, este pana la Dumnezeu. Noi am implorat-o sa se faca bine. Este puterea noastra, sprijinul nostru. Este omul pe care-l sun de fiecare data cand ies dintr-o emisiune si o intreb cum a fost”, a mai zis Minodora, plina de emotii.

„A fost cea mai urata perioada din tot ce am trait pana acum. Vad viata altfel, nu o mai vad la fel de frumoasa, mi s-a cam dus elanul. Nu mai pun pret pe avere, pe bani, sa las copilului nu stiu ce. Vreau sa ma bucur de baiat si de sot. Pretuiesc mai mult viata. O luna si jumatate nu am vazut oameni, treceau prin fata ochilor si nu sesizam. Aproape ca nu mi-am vazut nici sotul si nici baiatul. Nu mai vedeam altceva. Am fost intr-o stare de tristete”, mai zicea Minodora in emisiunea TV.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1161 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005407 (s)