News Flash:

Ministrul Educatiei s-a facut din nou de ras! Ce gafa a facut Valentin Popa

6 Martie 2018
985 Vizualizari | 0 Comentarii
popa

Ministrul Educatiei, Valentin Popa, a declarat, luni, dupa ce a fost surprins facand noi greseli gramaticale ca a dat foarte multe examene si nu va mai da altele. Precizarea vine dupa ce i s-a cerut sa spuna care este forma corecta a cuvantului: ,,celelante” sau ,,celelalte”.
Prezent la dezbaterea motiunii simple depuse de PNL impotriva sa, Valentin Popa a facut noi greseli gramaticale in incercarea de a le explica jurnalistilor cat de preocupat este de problemele invatamantului.

„Astazi sunt aici si in calitate de ministru si in calitate de tata.  (...) Aceasta dubla calitate ma obliga sa fiu extrem de preocupat de problemele invatamantului, de ce se duc copiii la scoala si ce fac acolo, cum fac scoala. Si de aceea, in aceste zile, voi definitiva o lista a unui consiliu consultativ care sa se ocupe de cele mai importante probleme ale educatiei romanesti. Inclusiv o noua lege a educatiei, dar si «celelante» probleme care sunt legate de numarul de ore pe saptamana ale elevilor, de numarul de discipline, cresterea numarului de discipline (...)”, a spus ministrul Educatiei, Valentin Popa.

Intrebat daca forma corecta este „celelante” sau „celelalte”, Valentin Popa s-a eschivat.


„Va rog sa ma credeti ca am dat in viata mea foarte multe examene si nu voi da in continuare examen”, a spus acesta.

In discursul sau, ministrul Educatiei a afirmat si ca „«a fost anuntat» ca in peste 1.100 de scoli a fost boicotata simularea, dar de fapt in 25 de scoli nu s-a putut sustine evaluarea nationala.


valentin popa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1244 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004854 (s)