News Flash:

Ministerul Transporturilor garanteaza ca va mentine gratuitatea integrala pe CFR pentru studenti

19 Februarie 2017
951 Vizualizari | 0 Comentarii
tren 1
„In cazul gratuitatii calatoriilor studentilor pe calea ferata, aceasta nu va fi modificata si va ramane in forma prevazuta in OUG nr 2/2017”, se arata intr-un comunicat transmis sambata de Ministerul Transporturilor, in urma unei intrevederi a ministrului Razvan Cuc cu conducerea PSD.
„Astazi, 18 februarie 2017, ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a discutat cu presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, pe marginea amendamentului depus in Parlament cu privire la proiectul de Lege pentru aprobarea a OUG nr 2/2017, referitor la gratuitatea calatoriilor studentilor pe calea ferata. In urma discutiei, s-a convenit cu privire la faptul ca toate masurile cuprinse in Programul de Guvernare vor fi respectate si implementate, iar in cazul gratuitatii calatoriilor studentilor pe calea ferata aceasta nu va fi modificata si va ramane in forma prevazuta in OUG nr 2/2017”, se arata in comunicat.
Comisia de buget din Senat a aprobat, miercuri, un amendament semnat de senatorii Eugen Teodorovici (PSD) si Florin Citu (PNL), potrivit caruia studentii si elevii de liceu vor avea gratuit transportul feroviar numai intre localitatea de domiciliu si cea in care se afla institutia de invatamant.
„Prin exceptie de la prevederile alin. (2), in tot cursul anului calendaristic studentii inmatriculati la forma de invatamant cu frecventa, in institutiile de invatamant superior acreditate, beneficiaza de gratuitate la transport intern feroviar la toate categoriile de trenuri, clasa a II-a, pe distanta dintre localitatea de domiciliu si localitatea in care se afla unitatea de invatamant la care frecventeaza cursurile”, se arata in amendamentul admis de Comisia de buget din Senat, initiat de Eugen Teodorovici si Florin Citu.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1165 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006906 (s)