News Flash:

Primarul Robu a fost pus sub acuzare! "Sunt nevinovat, nu demisionez!"

17 Februarie 2017
1076 Vizualizari | 0 Comentarii
robu primar
Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, a declarat, vineri, la iesirea de la DNA, ca nu va demisiona din functia de edil si ca legea privind abuzul in serviciu trebuie corectata pentru ca infractorii sa fie condamnati, dar cei de buna-credinta sa nu fie expusi atunci cand iau decizii.
"Nu am motive sa demisionez, n-am chiar niciun motiv", a declarat Nicolae Robu vineri, la iesirea de la DNA.
Legat de modificarea prevederilor ce reglementeaza abuzul in serviciu, Robu a spus ca legea trebuie corectata. "In lege sa nu mai fie ambiguitati. Legea trebuie sa fie aspra cu infractorii si sa nu expuna persoanele de buna-credinta care iau decizii in mod onest si loial", a afirmat Robu.
Si Gheorghe Ciuhandu, fostul primar al Timisoarei, a declarat ca e nevoie de reglementari clare. "Trebuie reanalizat ceea ce se intampla. Nu e in folosul nici administratiei, nici al oamenilor si cred ca ar trebui reanalizat la modul foarte serios sub forma unei legi foarte clare pentru ca acum sunt improvizatii. Cu tot respectul si regretul trebuie sa constat ca unii sunt cu OUG 13 si 14 cu un punct de vedere, altii sunt cu un alt punct de vedere. Asta deriva din faptul ca legislatia nu este consecventa, atunci trebuie un punct de vedere prin Parlament si facut sub forma unei legi", a spus Ciuhandu.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1173 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004895 (s)