News Flash:

BREAKING NEWS: Mega dosar pe retrocedarile din Timisoara! Primarul Nicolae Robu, AUDIAT LA DNA! PREJUDICIUL ESTE URIAS

17 Februarie 2017
1146 Vizualizari | 0 Comentarii
nicolae robu21 1
Nicolae Robu, primarul municipiului Timisoara, a ajuns, vineri dimineata, la sediul DNA din Capitala, fiind citat intr-un dosar de coruptie. Edilul a precizat ca nu stie in ce calitate a fost chemat pentru ca a fost citat telefonic.

"Nu stiu sa va zic nimic dar va garantez ca nu am nicio treaba cu coruptia. Nu stiu despre ce e vorba. Am primit citatia telefonic. Nu am emotii pentru ca nu am nicio legatura cu coruptia, nici cu traficul de influenta. Am primit un telefon sa fiu la ora 10.30. Va spun cand ies", a declarat Nicolae Robu cand a ajuns la DNA.
La audieri a mers si Traian Stoia, viceprimar al Timisoarei, avocatul acestuia precizand la iesirea din sediul DNA este suspect. La audieri urmeaza sa ajunga si fostul primar, Gheorghe Ciuhandu. Avocatul lui Stoia le-a spus jurnalistilor ca toti cei trei au calitatea de suspecti in cauza.
Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX ca este vorba despre o cauza de amploare privind retrocedarea unor case.
Fostul primar al Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu, pus sub invinuire de DNA
Fostul primar al Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu, a fost pus sub invinuire de DNA pentru abuz in serviciu in legatura cu vanzarea unor case nationalizate din Timisoara. In aceeasi cauza este cercetat si viceprimarul Traian Stoia. La audieri este si primarul Nicolae Robu. Prejudiciul, milioane euro.
"Am fost chemat aici in calitate de suspect in vanzarea unor case nationalizate in perioada in care am fost primar. Reprosul este clasic: abuz in serviciu. Nu stiu valoarea prejudiciului. Primaria a vandul 1300 de locuinte si acum e vorba de 60 de locuinte. Nu am obtinut nimic. Cei care au incheiat contractele au apreciat ca si eu mi-am insusit punctele lor de vedere pentru ca aveau toate vizele si viza de specialitate", a declarat Gheorghe Ciuhandu.
Nicolae Robu, primarul municipiului Timisoara, a ajuns, vineri dimineata, la sediul DNA din Capitala, edilul preciand ca nu stie in ce calitate a fost chemat pentru ca a fost citat telefonic.
"Nu stiu sa va zic nimic dar va garantez ca nu am nicio treaba cu coruptia. Nu stiu despre ce e vorba. Am primit citatia telefonic. Nu am emotii pentru ca nu am nicio legatura cu coruptia, nici cu traficul de influenta. Am primit un telefon sa fiu la ora 10.30. Va spun cand ies", a declarat Nicolae Robu cand a ajuns la DNA.
La audieri a mers si Traian Stoia, viceprimar al Timisoarei, avocatul acestuia precizand la iesirea din sediul DNA este suspect.
Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX ca este vorba despre retrocedarea ilegala a 968 de imobile din zona centrala a Timisoarei, prejudiciul fiind estimat la 40 de milioane de euro. In dosar sunt vizati mai multi functionari. SURSA: MEDIAFAX.RO

STIREA INITIALA

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, AUDIAT LA DNA!


Primarul liberal din Timișoara, Nicolae Robu, a ajuns vineri dimineață la DNA, unde a spus că a fost convocat de procurori pentru audieri.

Nicolae Robu a spus că nu știe despre ce dosar este vorba, dar va face declarații presei la ieșirea de la DNA.

Ultima dată, primarul din Timișoara a fost la procurorii DNA în mai 2016. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1116 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004847 (s)