News Flash:

Mihai Voropchievici: Zodia care isi schimba viata pentru totdeauna in urmatoarea perioada

29 Aprilie 2018
1325 Vizualizari | 0 Comentarii
mihai voropchievici cum iti arata liniile din palma ursita 18601160

Mihai Voropchievici a transmis mesajele Universului pentru fiecare zodie in anul 2018, an numerologic 2.
 
 „Anul universal 2 este unul cu plus si minus. Se pot construi lucruri pozitive, dar pot avea loc si efecte negative. Daca ai discernamantul respectiv, Universul vine si iti ofera toate oportunitatile. Anul acesta ofera dragostea de oameni pentru oameni si intre oameni. Fiecare zodie primeste doza ei de dragoste. Fiecare primeste dupa necesitati, insa anul acesta nu mai merge asa.Universul le da lectii. Berbecul trebuie sa decida ce vrea sa faca cu viata lui, sa gaseasca raspunsul la intrebarile mai vechi.
 

 Pot face schimbari fantastice, benefice. Taurii au un an al dragostei, dar e ca luminita de la capatul tunelului. Apar multe surprize placute. Trebuie sa isi deschida inima. Gemenii trebuie sa iasa din starea lor de confort, sa isi asume unele riscuri. Lectia de viata spune ca daca nu gasesc un final fericit sa caute un nou inceput. Racii trebuie sa se ocupe mai mult de cuplu, daca sunt deja casatoriti. Lectia: sa ii lase pe cei din jur sa ii vada asa cum sunt cu adevarat. Leii trebuie sa priveasca in ei, sa faca schimbarile care sa ii faca pe ei fericiti si nu pe ceilalti.

Fecioarele sunt mai dificile. Trebuie sa faca schimbari, sa aiba incredere in ele. Trebuie sa faca mici compromisuri. Lectia: descopera lumea ta si abandoneaza-te total in trairile tale interioare. Balantele primesc un imbold si de multe ori se poate intelege gresit. Trebuie sa aleaga ce e mai bun pentru ele afectiv. Scorpionii culeg beneficiile muncii lor abia in anii urmatori. Tot ce decid trebuie sa puna in aplicare.
 
Sagetatorii sunt sfatuiti sa vina cu ceva nou in viata lor. Nu trebuie sa faca o pasiune pentru prima optiune. Ei de multe ori intind arcul si apoi pleaca. Capricornii trebuie sa accepte noul, sa calatoreasca, sa iasa din tiparul lor de confort, din limitari. Lectia: oricand poti sa fii fericit. Varsatorii trebuie sa faca anumite compromisuri. Trebuie sa fie deschisi in dragoste, sa accepte provocarile. Pestii traiesc dragostea la cotele cele mai inalte. Isi pot schimba viata pentru totdeauna in acest an”, a declarat Voropchievici la un post de televiziune.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1247 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004882 (s)