News Flash:

Panica la Arad! Un autobuz a ars aproape complet in trafic

27 Aprilie 2018
875 Vizualizari | 0 Comentarii
arad auto

Un autobuz al Companiei de Transport Publica Arad a luat foc joi, in cartierul Alfa al municipiului Arad, vehiculul arzand aproape complet pana la stingerea incendiului de catre pompieri, insa pasagerii nu au avut de suferit, ei coborand inainte ca flacarile sa se inteteasca. 

Potrivit maiorului George Plesca, purtator de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arad, autobuzul a luat foc in apropierea statiei de la capatul strazii Barbu Lautaru din cartier. 

"Autobuzul a luat foc putin inainte de intrarea in statie. Din fericire, nu exista victime, calatorii aflati in autobuz reusind sa coboare inainte ca focul sa se inteteasca. Pentru stingerea focului, la fata locului s-au deplasat doua echipaje din cadrul Detasamentului de Pompieri Arad al ISUJ Arad", a declarat maior George Plesca. 

In urma primelor cercetari s-a stabilit ca incendiul s-ar fi produs pe fondul frecarii mecanice produse ca urmare a blocarii unei roti a autobuzului. Conducatorul auto nu a sesizat faptul ca una dintre rotile autobuzului s-a blocat si a continuat deplasarea. 

"Din cauza caldurii produse de flacarile incendiului, anvelopele autobuzului au explodat, suflul exploziei spargand geamurile ferestrelor unui apartament aflat intr-un bloc din apropiere. In plus, incendiul a distrus o parte din termoizolatia blocului", a mai adaugat purtatorul de cuvant al ISU Arad. AGERPRES

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1211 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005106 (s)