News Flash:

Vrei sa afli daca vei avea o zi buna? Iata ce spune fiecare zodie

28 Aprilie 2018
885 Vizualizari | 0 Comentarii
Horoscop 2

Horoscop Berbec pentru 28 aprilie 2018
Nu te astepta ca ajutorul celor din jur sa vina in lumini stralucitoare, ci uneori cel mai bun sfat poate fi si cel mai banal cuvant adresat tie. Coboara stacheta pretentiilor tale de la ceilalti, pentru ca azi te vei bucura de un sprijin sincer si eficient sosit in cel mai obisnuit ambalaj posibil.

Vei avea numai de castigat daca vei sti sa beneficiezi de sustinerea prietenilor bucurandu-te de simpla lor prezenta. O informatie aparent minora, care soseste azi de la ei, are pentru tine conotatii speciale.

Horoscop Taur pentru 28 aprilie 2018
Odihna de care ai azi parte e binevenita, pentru ca iti ofera starea perfecta pentru a te detasa de toate. Ai mai mult timp pentru tine insuti, pentru a analiza pe indelete ceea ce-ti doresti cel mai mult de la luna care incepe. Discutiile pe care le ai cu familia au si ele un rol pozitiv asupra starii tale psihice, pentru ca primesti de la cei dragi promisiuni si garantii ca planurile comune vor ajunge la indeplinire curand.

Tocmai pentru ca nu apare nimic sa te consume fizic sau psihic in vreun fel, ai chef de visare, de planificare, de o privire in perspectiva spre ceea ce speri sa cladesti de acum incolo.

Horoscop Gemeni pentru 28 aprilie 2018
Atmosfera este foarte tensionata in jurul tau, dar chiar tu esti cel care genereaza dispute, pentru ca il iei pe nu in brate si respingi parerile altora. Fii mai flexibil in fata ideilor diferite de ale tale, pentru ca nu numai tu ai intotdeauna dreptate.

ADVERTISING

inRead invented by Teads

Daca tu crezi cu tarie ca parerea ta este cea mai corecta, lupta pentru a-ti impune punctul de vedere, dar gandeste-te cat se poate de obiectiv inainte daca adevarul e la tine. Poate e undeva la mijloc si ar merita ascultata si parerea adversa, gasind un compromis reciproc avantajos.

Horoscop Rac pentru 28 aprilie 2018
Este o zi de succes pentru tine, ai toate sansele sa te remarci, sa atragi asupra ta laude si felicitari bine meritate, pentru ca participi la un eveniment care iti provoaca o imensa placere. Cand iti place ceea ce faci, rezultatele nu pot fi decat excelente.

O veste buna anuntata candva isi arata, finalmente, latura palpabila si spui ca a meritat sa astepti pana a prins contur atat de bine, de vreme ce roadele sunt dintre cele mai profitabile. Poate si situatia financiara se va clarifica astazi, intrand in posesia unei sume consistente sau macar a unei promisiuni demne de incredere.

Horoscop Leu pentru 28 aprilie 2018
Mare atentie la deciziile care privesc sumele de care dispui, pentru ca exista riscul de a te lasa atras intr-o capcana. Exista in preajma ta persoane care nu te privesc cu ochi buni, si la originea antipatiei sale pare sa fie situatia ta financiara.

Stai cu ochii pe bunurile tale, pentru ca nu sunt in siguranta. Ori te trezesti acasa fara portofel, ori faci vreo afacere proasta, deci, oricum ai privi lucrurile, tot nu-ti ies bine calculele! Nu te increde in cei care fac promisiuni de imbogatire rapida, pentru ca nu tu vei fi cel care castiga, ci ceilalti, pe seama ta!

Horoscop Fecioara pentru 28 aprilie 2018
Iesi in lume, distreaza-te, cunoaste persoane noi, pentru ca te vei simti excelent numai in spatii publice, in medii aglomerate unde nevoia ta de socializare si comunicare este satisfacuta pe deplin.

Nu numai ca e o placere pentru tine sa te afli printre cat mai multi oameni, dar numai acolo apar si cele mai bune sanse de a te indragosti din nou, nu este deloc exclus ca din aceste locuri pe care le frecventezi cu placere sa iti atraga atentia cineva special, incat, la finalul zilei, sa poti spune ca ti-ai pierdut complet capul. Daca iti lipsea iubirea, iesi in lume si caut-o: e acolo, undeva!

Horoscop Balanta pentru 28 aprilie 2018
Esti un colaborator de nadejde care sare cu placere in ajutorul celorlalti ori de cate ori este solicitat. Daca lumea apeleaza la tine e semn ca ti se recunoaste superioritatea, valoarea si autoritatea in anumite domenii, pentru ca nimeni nu-ti contesta experienta.

Ai cativa ani mai mult decat cei care bat azi la usa ta, tocmai de aceea iti oferi serviciile cu maturitate si seriozitate, constient ca ceilalti chiar au nevoie de sfaturile tale bine documentate. E o placere sa poti fi de folos si, mai ales, sa ti se respecte indrumarile.

Horoscop Scorpion pentru 28 aprilie 2018
Bugetul s-a cam terminat si cand faci calcule la finalul unei perioade foarte incarcate din punct de vedere financiar, rezultatele nu suna promitator. Daca tot stii ca mergi pe un teren fragil, poti lua unele masuri de precautie ca sa nu te intinzi mai mult decat ti-e plapuma, sau chiar sa mai renunti la unele cheltuieli, daca pot astepta.

Atat banii care vin, cat si cei care pleaca din cont, cunosc unele intarzieri si hopuri enervante, de aceea va trebui sa faci pasi cumpatati ori de cate ori vine vorba de o decizie cu impact financiar. Nu cheltui peste masura si nici nu crede in promisiuni de castig deocamdata iluzorii.

Horoscop Sagetator pentru 28 aprilie 2018
E foarte stimulativ anturajul in care te afli azi, pentru ca te ambitioneaza sa dai tot ce ai mai bun din tine, sa nu astepti, sa actionezi acum si aici, pentru ca acesta e momentul perfect pentru o initiativa de zile mari.

Detii toate resursele pentru a reusi ce ti-ai propus si ai mare noroc de un grup de colaboratori foarte buni care te imping de la spate si isi aduc si contributia la scopul final. Pe cont propriu, fiecare separat, rezultatele nu ar fi aceleasi, dar, unindu-va cu totii fortele, ritmul va creste, inaintand impreuna spre reusita!

Horoscop Capricorn pentru 28 aprilie 2018
Simti nevoia sa povestesti despre marile tale vise cuiva drag, si e o placere sa descoperi ca iti alimenteaza si el visele, poate chiar are si el aceleasi scopuri de atins si v-ati putea uni fortele ca sa vasliti amandoi in aceeasi directie si in acelasi ritm.

Va completati excelent unul pe altul, si va incurajati reciproc sa ajungeti acolo unde visati, pentru ca telul vostru se apropie! Daca ai inainta singur pe acest drum, ar fi mai greu, dar asa, punand amandoi in acelasi cos atatea resurse pozitive, rezultatele nu au cum sa fie departe. Conlucrati, discutati, consultati-va si succesul apare mai repede!

Horoscop Varsator pentru 28 aprilie 2018
E ciudat modul in care cei din jur te completeaza, de parca aceleasi persoane au si un efect stimulativ asupra ta, dar si de piedica. Nu se prea poate vorbi de vreun progres astazi, ci vei resimti tot ce faci ca pe un pas inainte si doi inapoi, dar poate e bine sa mai fii tras si de maneca in avantul tau, ca sa nu gresesti din prea mult entuziasm.

Ia-o mai moale, asadar, dar nu-ti pierde energia pozitiva cu care ai pornit la drum, deci tine cont si de avertismentele care vin de la cei de pe margine, pentru ca ei vad diferit lucrurile.

Horoscop Pesti pentru 28 aprilie 2018
Ai mari rezerve ca ceea ce visezi sa atingi ar fi posibil, dar norocul tau e legat de prezenta unei persoane din preajma ta care are rol binefacator asupra ta: de balsam, de linistire a psihicului tau cam negativist. Asculta-l, urmeaza-i indrumarile si sfaturile, tine cont de parerile sale care sunt avizate, bine documentate si argumentate incat ai putea sa-i calci pe urme fara retinere. El vede lucrurile dintr-o lumina mult mai clara decat tine, pentru ca tu esti coplesit de pesimism, de neincredere, de teama de a nu esua sau de a nu lasa o impresie proasta.
 

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1465 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006188 (s)