News Flash:

Mihai Bendeac s-a trezit cu un obiect straniu in casa. Disperat, actorul a cerut ajutorul fanilor. „Ma sperie rau treaba asta”

14 Ianuarie 2022
474 Vizualizari | 0 Comentarii
Mihai Bendeac

Ieri seara, linistea lui Mihai Bendeac a fost tulburata de prezenta unui obiect straniu. Vizibil speriat si neintelegand ce se intampla, de fapt, actorul a pus mana pe telefon si cerut ajutorul celor care il urmaresc. Mihai sustine ca acel obiect nu ii apartine si, cel mai ciudat, este faptul ca nu isi explica cum a ajuns acolo.

Mihai Bendeac a afirmat de multe ori ca este obsesiv compusiv si de aici se si explica cum de toate lucrurile in casa lui sunt in perfecta ordine. Cu exceptia unuia. Ieri seara, Mihai a postat o imagine pe Instagram si le cere fanilor sa identifice ce ar putea sa fie acel obiect misterios din casa lui. Momentan, nimeni nu a aflat nimic, dar au existat si comentarii in care urmaritorii au inceput sa rada de actor si sa ii spuna ca sigur l-a uitat vreo domnisoara care a plecat in graba de la ei.

„La mine in casa, acolo unde eu stiu tot ce se afla, pentru ca eu sunt obsesiv compulsiv, a aparut ceva ce eu n-am vazut in viata mea. N-am avut obiectul respectiv. Nimeni dintre prietenii mei nu poate sa-si dea seama ce ar putea fi. E o chestie pe care scrie 100. Treaba este foarte dubioasa. Daca este un caz de poltergeist, pe mine ma sperie foarte mult treaba asta.

Dupa ce s-a intamplat evenimentul respectiv si am vazut treaba aia in fotografie, am cautat si in gunoi. Nimic nu a iesit din casa. La mine, totul este intr-o perfecta ordine. Nu avea ce sa fie acolo. Pare ca este ceva vechi, din metal, pe care scrie 100. Mai scrie ceva, dar n-am reusit sa descifrez. In cazul in care cineva isi da seama ce ar putea sa fie obiectul respectiv, anuntati-ma. Am fost foarte speriat. Ori sunt nebun, ori a fost poltergeist.”, a spus Mihai Bendeac pe Instagram. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1184 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004837 (s)