News Flash:

Melescanu ameninta ca va sesiza CCR daca Iohannis nu accepta mutarea ambasadei la Ierusalim

10 Mai 2018
985 Vizualizari | 0 Comentarii
melescanu

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a declarat, miercuri, ca daca presedintele Klaus Iohannis nu accepta analiza Guvernului privind efectele mutarii ambasadei Romaniei la Ierusalim, atunci se poate ajunge ”din nou la probleme legate de un conflict interinstitutional” si ca poate fi sesizata CCR.
”In opinia mea, cel putin, doresc sa facem aceasta evaluare si analiza cat mai rapid cu putinta si sa prezentam mai multe alternative, care sa fie mutarea sau alte alternative care ar putea sa apara la aceasta ora. Sigur, decidentii politici vor hotari. In cazul in care vor fi decizii diferite, putem ajunge din nou la probleme legate de un conflict interinstitutional, ne ducem la Curtea Constitutionala si asa mai departe. Mergem pe toate mecanismele”, a declarat ministrul de Externe, Teodor Melescanu.

Acesta a fost intrebat, in cadrul audierilor din Comisia de politica externa a Camerei Deputatilor, ce se poate intampla daca presedintele Klaus Iohannis nu va accepta analiza Guvernului privind efectele mutarii ambasadei Romaniei la Ierusalim.
 


ccr
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1268 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006149 (s)