News Flash:

Descoperire macabra. Cadavrul unei femei, gasit intr-un canal de angajatii unei hidrocentrale

8 Mai 2018
1014 Vizualizari | 0 Comentarii
crima politie2

Cadavrul unei femei a fost descoperit, marti, intr-un canal de degajare a apei, de catre angajatii Hidrocentralei Dumbrava Deal, comuna Savinesti, judetul Neamt. Politia a deschis o ancheta in acest caz, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Reprezentantii ISU Neamt au fost solicitati, marti, sa intervina in comuna Savinesti, unde un angajat al Hidrocentralei Dumbrava Deal a descoperit cadavrul unei femei.

”Am fost sesizati de catre un angajat al hidrocentralei despre aceasta descoperire in canalul de degajare a apei. La fata locului s-a deplasat un echipaj de pompieri cu o barca pneumatica si un echipaj de scafandri din cadrul Detasamentului de Pompieri Piatra Neamt. Persoana respectiva a fost descoperita in timpul efectuarii manevrelor de curatare a gratarelor, de catre lucratorii hidrocentralei“, a declarat Adrian Rotaru, purtatorul de cuvant al ISU Neamt.

Potrivit acestuia, cadavrul femeii a fost preluat de catre organele de ancheta, urmand ca, dupa efectuarea necropsiei, sa se stabileasca in mod cert cauza decesului.
Politia a deschis un dosar de cercetare in acest caz, pentru moarte suspecta.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1257 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005430 (s)