News Flash:

Masuri luate in Punctele de Trecerea a Frontierei cu ocazia minivacantei de 1 Decembrie

29 Noiembrie 2022
255 Vizualizari | 0 Comentarii
Punct trecere frontiera


Ne aflam in imediata apropiere a minivacantei prilejuite de Ziua Nationala a Romaniei, sens in care conducerea Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara a dispus masuri suplimentare de adaptare atat a misiunilor, cat si a resurselor umane si materiale, la specificul fiecarei frontiere, astfel incat sa se asigure un control eficient si operativ in toate punctele deschise traficului international.
    In acest sens, s-a dispus o serie de masuri pentru reducerea timpilor de asteptare si asigurarea unui control operativ la frontiera.
    Pentru fluidizarea traficului, se va suplimenta numarul politistilor de frontiera care isi desfasoara activitatea la controlul documentelor precum si echipamentele folosite pentru verificarea documentelor.
    Totodata, daca situatia o va impune, vor fi suplimentate arterele de control pe sensul de iesire din tara sau de intrare, dupa caz, pana la capacitatea maxima permisa de infrastructura punctelor de trecere a frontierei.
    Reprezentantii Politiei de Frontiera vor mentine permanent legatura cu autoritatile de frontiera din statele vecine, alaturi de care se  efectueaza controlul de frontiera, in vederea dispunerii unor masuri comune, astfel incat controlul sa se desfasoare cu operativitate. 
    Recomandam persoanelor care doresc sa petreaca aceste zile in afara granitelor tarii sa utilizeze toate punctele de frontiera deschise in regim international atat la frontiera cu Ungaria cat si la frontiera cu Serbia. 


    Totodata participantii la traficul international sunt rugati sa verifice aplicatia Trafic On-line, disponibila pe pagina de internet a institutiei noastre. Timpii de asteptare sunt actualizati in timp real, fapt ce ajuta utilizatorul sa-si reconfigureze traseul catre un punct de frontiera ce inregistreaza valori de trafic scazute.
Mentionam ca, ca in prezent, traficul pentru autoturisme si mijloacele de transport persoane se desfasoara in conditii normale, fara a se inregistra timpi de asteptare.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1228 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004677 (s)