News Flash:

Primaria Timisoara aprinde luminile, pentru prima data, in Parcul Botanic

28 Noiembrie 2022
206 Vizualizari | 0 Comentarii
parcul botanic 1605

Iluminatul public din Parcul Botanic va fi pornit, pentru prima data, astazi, de la ora 17. Proiectul de instalare a unui sistem de iluminat inteligent, finantat din fonduri europene nerambursabile, a fost finalizat, urmand a fi receptionat de Primaria Municipiului Timisoara. 

„Santierul a inceput efectiv la finele lunii august a acestui an, dupa ce, impreuna cu specialistii din primarie, am facut mai multe modificari ale proiectului astfel incat acesta sa nu afecteze flora acestui parc superb al Timisoarei. Initial, unii dintre stalpi ar fi trebuit construiti foarte aproape de arbori. De asemenea, iluminatul inteligent, reglabil, ne permite sa protejam copacii existenti, pentru ca si lumina prea puternica ii poate afecta. Doua dintre alei, cele tranzitate mai des, vor fi iluminate mai intens, iar celelalte vor avea iluminatul diminuat. Constructorul ne-a anuntat, azi, ca lucrarile au fost finalizate, cu mult inaintea termenului contractual. Va urma o perioada de verificare si receptie a lucrarilor, iar orice problema va fi remediata. De azi, timisorenii se pot bucura de acest minunat parc si dupa apusul soarelui”, a declarat primarul Timisoarei, Dominic Fritz. 

Valoarea totala a contractului a fost de 2.082.413,26 lei fara TVA. Executant – Elby Energy Projects SRL.

Proiectul este finantat in cadrul Programului Operational-Regional 2014-2020, contributia Primariei Municipiului Timisoara fiind de 2%, reprezentand cofinantarea acestuia.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1266 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005163 (s)