News Flash:

Concurs pentru ocuparea functiei de manager al Filarmonicii Banatul

28 Noiembrie 2022
212 Vizualizari | 0 Comentarii
Main Photo

Primaria Municipiul Timisoara a lansat concursul public de proiecte de management pentru Filarmonica „Banatul” Timisoara. Cautam un profesionist desavarsit, care sa implementeze programul cultural pentru 2023 si sa puna institutia pe harta nationala si internationala a filarmonicilor de prestigiu, in urmatorii 5 ani.

„Avem o sansa unica sa transformam Filarmonica Timisoarei in cea mai efervescenta filarmonica din Romania si cautam acum persoana care sa realizeze aceasta ambitie si sa aduca stabilitatea de care va avea nevoie institutia anul viitor. De aceea, in primele zile din februarie, vom avea un director cu functie deplina, care sa contribuie la succesul Timisoara 2023, cand toate reflectoarele Europei vor fi pe orasul nostru”, a declarat primarul Dominic Fritz.

Reamintim ca Primaria Timisoara a castigat definitiv procesul prin care a fost contestata evaluarea mandatului fostului director, mandat incheiat in 2021. Din cauza contestatiei in instanta inclusiv a concursului initiat in 2021, acesta a fost anulat si va fi reluat acum.

Filarmonica Banatul este una dintre institutiile de vaza ale orasului Timisoara, unde timisorenii si vizitatorii din toata Europa vor putea participa la un program bogat in anul Capitalei Culturale. Cautam candidati profesionisti in domeniul managementului cultural, cu experienta extinsa in spate si cu ambitia de a face din 2023 un an de referinta in dezvoltarea pe termen lung a filarmonicii.

Dosarele de concurs se pot depune la sediul Primariei Timisoara, bd. C. D. Loga nr. 1. Termenul limita este 29.12.2022, ora 16:00. Toate detaliile concursului sunt disponibile la https://www.primariatm.ro/2022/11/28/concurs-de-proiecte-de-management-organizat-pentru-filarmonica-banatul-timisoara-2/
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1115 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004889 (s)