News Flash:

Tinerii social democrati din Timis au protestat pentru constructia de autostrazi

29 Noiembrie 2022
164 Vizualizari | 0 Comentarii
tsd

Proteste in fata Consiliului Judetean Timis unde zeci de tineri social democrati au protestat pentru constructia de autostrazi. Protestul a avut loc pentru a atrage atentia asupra administratiei liberale din Timis pe care tinerii o considera incompententa:

” Membrii organizatiei TSD Timis au desfasurat, astazi, o actiune de protest in fata institutiei Consiliului Judetean Timis.
Scopul protestului tinerilor social-democrati timiseni a fost acela de a atrage atentia asupra incompetentei administratiei liberale a Consiliului Judetean Timis, in special cu privire la starea drumului judetean 691, la patru benzi, care leaga Timisoara de Autostrada A1, prin localitatile Dumbravita si Giarmata. Reamintim faptul ca fosta administratie PSD a lasat un proiect inceput, care a fost pus pe butuci de catre actualul presedinte liberal al CJT, Alin Nica, iar de doi ani de zile, practic jumatate din timpul mandatului, nu a fost in stare sa demareze nicio lucrare in acest sens.” se arata in protest.

Pe de alta parte, este bine de precizat faptul ca protestul este ciudat in contextul in care PNL se afla la guvernare alaturi de PSD avand o majoritate mai mult decat confortabila in Parlamentul Romaniei.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1207 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005903 (s)