News Flash:

Marcel Ciolacu sustine introducerea impozitului progresiv: Sa facem un pas catre tarile dezvoltate

24 Mai 2022
395 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciolacu

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a pledat luni pentru introducerea impozitarii progresive, in replica la declaratiile liberalilor, care se opun schimbarii cotei unice de impozitare: „Sa facem un pas catre tarile dezvoltate”.
 
 
„Este opinia dansului, cum si noi credem ca e nevoie ca Romania, nu maine, nu in urmatoarele luni, sa se incadreze, sa facem un pas catre tarile dezvoltate. O astfel de discutie nu e pentru maine, ci pentru viitor. 2023 inseamna un viitor. Nu e o decizie pe care o iei peste noapte”, spune Marcel Ciolacu, in replica la declaratiile presedintelui PNL Nicolae Ciuca despre cota unica de impozitare.

El spune ca „au mai fost modificari la Codul Fiscal si au intrat in vigoare in doua luni”.

„Suntem deschisi la minte si avem o discutie aplicata sau continuam cu un slogan – noi, liberalii, suntem cota unica?”, adauga social-democratul.

„10% din PIB, respectiv 26 de miliarde. Suntem pe primul loc, sau ultimul, cum doriti, din Europa”, afirma Ciolacu, intrebat cat reprezinta evaziunea fiscala.

„PNL continua sa sustina cota unica, noi nu sustinem introducerea de taxe si impozite noi”, a spus vineri premierul Nicolae Ciuca, liderul PNL.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1240 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006439 (s)