News Flash:

Mama tinerei din Timisoara ucise de detinutul de la "Romanii au talent"! Am lesinat cand l-am vazut la televizor!

2 Aprilie 2015
1308 Vizualizari | 0 Comentarii
grigoriu andrei
Cazul detinutului prezent la show-ul Romanii au talent a starnit polemici dure in randul; telesoectatorilor. Mai mult, mama  fetei ucise de concurentul Andrei Grigoriu retraieste cosmarul acelor clipe de groaza cu fiica ei moarta de cand l-a revazut pe unul dintre criminali la televizor, incercand sa incante o tara intreaga cu un numar la show-ul de la ProTV. 
Reporterii WOWbiz au gasit-o pe mama Erikai, tanara de 25 de ani care in decembrie 2003, si-a gasit sfarsitul atat de dramatic. Pentru 200 de euro, doi tineri pe care-i cunoastea din copilarie, i-au taiat gatul. Irma Uto traieste si acum in acelasi apartament din Timisoara, unde pana in 2003 isi facea planuri cu fiica ei, visa cum va arata Erika mireasa, cum vor alerga nepoteii prin casa, cum isi va bea cafea cu Erika dimineata. Intr-o noapte de decembrie insa toate visele ei au fost sterse cu buretele, asa cum Andrei Grigoriu a sters pe scena emisiunii TV, zambetul desenat cu creionul pe hartie, al unei tinere, de care a spus ca ar fi al surorii lui.
WOWbiz.ro: Vineri seara, intr-o emisiune TV a fost Andrei Grigoriu, un barbat a declarat ca a fost condamnat la 16 ani de inchisoare pentru ca si-a ajutat prietenul, tainuind o crima infaptuita de acesta. A impresionat pe toata lumea cu povestea sa trista. Doar dumneavoastra stiati adevarata lui poveste. Ce ati simtit?
Irma Uto: Nu eram in camera cu televizorul cand a fost difuzat momentul, asa ca doar auzeam ce se spune. Cand am inteles cine este, am revenit si am privit la televizor impietrita. La final, cand am auzit-o pe Mihaela Radulescu cum i-a spus ca ea i-ar fi iertat toata pacatele, iar pe dl. Bebe cum vorbea despre sufletul lui bun, am crezut ca se prabuseste tavanul pe mine. Am urlat, am retrait cosmarul din urma cu 12 ani. As fi strigat sa afle toata lumea cine e el si ce a facut de fapt. El e omul care mi-a omorat fata, care mi-a distrus viata!
Irma Uto are acum 66 de ani si traieste inconjurata de amintirile fiicei ei. E singura si nu intelege motivul pentru care doi tineri au putut sa comita o astfel de fapta. Nu poate sa vorbeasca de iertare pentru ca nu crede ca fiicei ei i s-a facut dreptate aici, pe Pamant. Andrei Grigoriu avea in 2003, 19 ani, a fost condamnat la 16 ani de inchisoare, iar in decembrie anul trecut a fost eliberat conditionat. Lungu Constantin, cel care i-a taiat gatul fetei, avea atunci 21 de ani, si a primit o pedeapsa de 22 de ani de inchisoare.
"Eu nu am stiut pana azi ca este liber. E un mincinos. Nu am putut sa il privesc in ochi nici la tribunal. Il vedeam saptamanal inainte, mereu ma saluta si apoi mi-a ucis fata. Se stiau de mici, de cand noi ne-am mutat aici. Mi-a scris intr-o scrisoare ca l-a deranjat ca fiica mea il suna la munca sa ii ceara banii, s-a enervat. In expertiza medicilor nu au aparut droguri la analize. Totul a fost premeditat, au incercat sa obtina mai multi bani de la ea, stiau ca face economii. ADN-ul celor doi a fost gasit sub unghiile fetei mele, a incercat sa ii zgarie ca sa se apere.
Vezi pe WOWbiz.ro mai multe detalii. 

Galerie Foto

erika
protv andrei grigoriu irma uto
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1255 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006650 (s)