News Flash:

Mai multi taximetristi s-au batut cu soferi de la Uber, la Timisoara

28 Ianuarie 2018
966 Vizualizari | 0 Comentarii
uber

Mai multe persoane au fost audiate de politistii din Timisoara, in noaptea de sambata spre duminica, in urma unui scandal izbucnit intre mai multi taximetristi si cativa soferi de la Uber, care s-au batut si s-au urmarit in trafic, transmite corespondentul MEDIAFAX.
    Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie Timis, scandalul a inceput, in noaptea de sambata spre duminica, in parcarea unui complex comercial din Timisoara, unde cinci soferi de la Uber ar fi agresat un taximetrist. Imediat, mai multi taximetristi, alertati prin statie de cel agresat, au plecat spre parcare si au prins trei dintre soferii de la Uber.

Ceilalti doi soferi au fost urmariti pe strazile Timisoarei, iar la un moment dat, taximetristii au reusit sa ii prinda si i-au batut. Intre timp, politistii au aflat despre scandalul izbucnit, iar mascati si jandarmi au fost trimisi in zona complexului comercial, mai multe persoane fiind conduse la sediul Sectiei 4 de Politie Timisoara pentru a fi audiate.

La scurt timp, a avut loc un alt incident, in zona Pasajului Jiul. Potrivit politistilor, un taximetrist a fost agresat de cativa soferi de la Uber, iar fortele de ordine au intervenit din nou pentru a calma spiritele.
In urma incidentelor petrecute, mai multi taximetristi au mers in Cartierul Soarelui din Timisoara, unde locuieste primarul Nicolae Robu, claxonand pe strazi, iar cateva echipaje de politie au patrulat in zona, pentru a preveni izbucnirea unui nou scandal.

“In noaptea de 27 spre 28 ianuarie, politistii au fost sesizati prin 112 de catre mai multe persoane cu privire la faptul ca in parcarea unui mall de pe raza municipiului Timisoara mai multe persoane ar fi fost agresate de catre taximetristi. La fata locului s-a intervenit de urgenta cu mai multe echipaje si cu luptatori din cadrul SAS, mai multe persoane fiind conduse la sediul politiei pentru audieri. Politistii s-au sesizat din oficiu si au deschis un dosar penal cu privire la savarsirea infractiunii de tulburarea ordinii si linistii publice si efectueaza cercetari in vederea stabiliri cu exactitate a cauzelor si imprejurarilor producerii evenimentului”, a declarat, duminica dimineata, corespondentului MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Timis, Ionut Sarbu.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006241 (s)