News Flash:

Luminita Anghel a fost la un pas de moarte

14 Iulie 2021
747 Vizualizari | 0 Comentarii
luminitaanghel

Luminita Anghel a fost la un pas de moarte in anul 2019 atunci cand a primit un diagnostic crunt din partea medicilor. Cantareata a vorbit despre aceasta experienta neplacuta in cadrul emisiunii lui Catalin Maruta de la PRO TV.

Intregul episod a avut loc in iarna anului 2019.
Luminita Anghel a fost la un pas de moarte din cauza unei tromboze

Ce parea a fi la acel moment doar o banala durere s-a dovedit a fi o tromboza venoasa, iar din aceasta cauza ar fi putut sa isi piarda viata. Prietenii acesteia au sfatuit-o sa mearga la medic insa artista a incercat sa scape de durere doar cu unguente.

Din nefericire, problema acesteia de sanatate era mult mai grava decat credea. Intr-o noapte, Luminita Anghel s-a trezit din somn din cauza durerilor groaznice si de nesuportat. Atunci, cantareata s-a uitat in oglinda si s-a speriat.

Luminita avea piciorul foarte umflat si a asteptat sa treaca orele ca sa-si poata suna medicul. La control a primit si diagnosticul, iar apoi a urmat un tratament agresiv.

”O prietena mi-a spus sa ma duc la un control, ca poate este un cheag de sange. Eu am zis ca nu se poate si am incercat sa anihilez durerea cu tot felul de unguente pentru sportivi. Credeam ca va trece. Disparea, aparea… pana intr-o noapte, in decembrie 2019, cand m-am trezit cu gamba umflata. Nu era vanata, ci rozalie. Dar m-am trezit de durere din somn si m-am dus la baie si cand m-am privit in oglinda… m-am speriat. Era urias piciorul. Durerea devenea din ce in ce mai intensa, nu puteam sa intind piciorul, am asteptat sa se faca lumina afara ca sa o sun pe doamna doctor.

Mi-a salvat viata un alt doctor, recomandat de ea. Am spus ca eu cred in ingeri pazitori. M-am dus la cabinet, am facut un ecograf si asistenta mi-a dat o reteta, deoarece doctorul nu se afla in clinica. Eu am vrut sa plec si a aparut asistenta: ”Veniti, s-a intors domnul doctor”. Am facut un tratament foarte agresiv cu injectii, compresii puternice, un ciorap special medical pe care l-am purtat. Pentru ca domnul doctor stia ca aceasta problema este letala”, a spus Luminita Anghel in cadrul emisiunii ”La Maruta”.
Cati copii are Luminita Anghel

Viata Luminitei Anghel a fost una extrem de palpitanta. Din punct de vedere amoros, artista a trecut prin doua divorturi. Cantareata a fost casatorita cu Dragos Anghel si fostul fotbalist Marcel Puscas.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1346 (s) | 43 queries | Mysql time :0.015098 (s)