News Flash:

Anamaria Prodan a fost audiata la DNA

13 Iulie 2021
879 Vizualizari | 0 Comentarii
Anamaria Prodan mutare dubioasa Unde s a dus vedeta dupa tot scandalul divortului de Reghecampf

Anamaria Prodan a fost audiata la Directia Nationala Anticoruptie in calitate de martor intr-un dosar deschis in 2016. Aceasta a mentionat ca dosarul are legatura cu echipa de fotbal Rapid.

„Este ceva legat de Rapid. Un dosar mai vechi din 2015. Este o chestie absolut normala, daca se instrumenteaza un caz, si am participat la un transfer sau la o discutie, sa fii chemat ca martor.”, a spus Anamaria Prodan, la iesirea din sediul DNA

De asemenea, avocatul impresarei a facut declaratii cu privire la aceasta audiere.

„Martor intr-un caz mai vechi, privind actionariatul de la Rapid. Nu privea o chestiune in care doamna Prodan sa fie implicata. Era un caz in care alte persoane, posibili actionari sau nu, in acel actionariat de la Clubul Rapid.”, a declarat avocatul impresarei.

Problemele se tin lant de Anamaria Prodan

De cateva luni se pare ca problemele se tin lant de Anamaria Prodan. Familia Prodan- Reghecampf  a tinut ocupate primele pagini ale ziarelor la nivel national dupa ce sotul impresarei ar fi declarat ca divorteaza.

Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan s-au casatorit in vara lui 2008. Cei doi au un copil, pe Laurentiu Junior, nascut in august 2008. De asemenea impresara mai are doua fete, Rebeca si Sara iar antrenorul un baiat, rezultati in urma unor alte casnicii. Ar urma sa puna punct unei casnicii care dureaza de 13 ani.

“Da, e adevarat, divortam! Este singurul comentariu pe care il am de facut. Va rog sa intelegeti ca este vorba de viata noastra privata, de copiii nostri si va rog sa ne respectati decizia. Va multumesc!” a spus Laurentiu Reghecampf.

Dupa aceasta declaratie, Anamaria a tinut sa infirme imediat cele spuse de sotul ei spunand ca totul a fost doar o gluma.

“Nu este adevarat, nu divortam, nici nu se pune problema de asa ceva, ne-am plictisit de subiectul asta. Vrem si noi sa ne tihneasca mancarea. Laur nu a declarat ca divortam, el a glumit, iar cei care au scris-o au dat-o ca fiind serioasa. Noi suntem acum la masa, suntem bine, fericiti”, a spus Anamaria Prodan.

Laurentiu Reghecampf  a incercat sa „stinga” scandalul pe care l-a pornit in presa

Laurentiu Reghecampf a spus ca isi va cauta dreptatea in instanta daca acest subiect nu va lua sfarsit. Indragitul antrenor a spus pe un ton apasat ca isi iubeste nevasta si cei patru copii pe care ii cresc impreuna.

„Am spus ca nu vreau sa comentez toate prostiile care apar in presa. Eu nu-s circar, sunt antrenor! Este pentru ultima data cand cineva isi mai permite sa ma jigneasca pe mine, sa-mi puna sotia si copiii in asemenea situatii penibile, sa ne bage familia in aceste nenorociri: amante, afaceri pentru amante si toate prostiile care apar zilnic peste tot! De astazi, fiecare publicatie, site, canal media care nu scoate mizeriile scrise la adresa mea si a familiei mele va suporta consecintele legii.

Familia Reghecampf Prodan a muncit pe branci o viata iar dumneavoastra puneti in ziare asemenea prostii care sunt menite sa distruga imaginea, demnitatea si integritatea noastra. Repet. Este ultimul avertisment catre dumneavoastra. Scoateti aceste mizerii si de astazi fara probe evidente nu imi mai distrugeti sistematic viata daca aveti putin respect si omenie. Familia noastra este una integra si serioasa. Unde aceste mizerii scrise de presa nu au ce sa caute. Sunt mahnit caci in aceasta tara nu exista o umbra de respect fata de oamenii care au facut ceva notabil pe pamantul asta! Sa va fie rusine! Fata de copiii mei si fata de toata familia mea”, a precizat Reghe pentru spynews.ro.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1749 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004432 (s)