News Flash:

LUARE DE OSTATICI intr-un oficiu postal din apropiere de Paris

16 Ianuarie 2015
1685 Vizualizari | 1 Comentarii
O luare de ostatici era in desfasurare vineri intr-un oficiu postal din apropiere de Paris, a anuntat politia. Un barbat s-a baricadat in sediul oficiului postal, fiind inarmat cu o "arma de razboi", a afirmat una dintre aceste surse, fara a putea preciza cate persoane se aflau in interior.
Un elicopter al serviciilor de interventie survola zona, unde a fost instituit un important perimetru de securitate.
Autorul luarii de ostatici ar fi cunoscut politiei pentru acte ce tin de mica infractionalitate, fapta lui nefiind considerata un act teroriste, potrivit presei franceze.
Un barbat a sunat la politia din Colombes, vineri, si a precizat ca a luat ostatice trei persoane. Potrivit site-ului rtl.fr, doi ostatici au fost deja eliberati. Televiziunea BFMTV sustine insa ca barbatul are doi ostatici, iar actul lui nu este considerat ca fiind terorist.
Circumstantele acestei luari de ostatici nu sunt insa clare, dar un important dispozitiv al fortelor de ordine a fost mobilizat in jurul oficiului postal.
Barbatul sustine ca este inarmat cu un Kalasnikov, un pistol si mai multe grenade. Suspectul, care si-a precizat identitatea, este cunoscut de serviciile de politie pentru acte ce tin de mica infractionalitate.
Negocierile sunt in curs intre autorul luarii de ostatici si membrii unitatii speciale a politiei BRI (Brigada de cautare si interventie).
Luarea de ostatici a inceput cu putin inainte de ora 12.00 GMT (14.00, ora Romaniei). Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1201 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008866 (s)