News Flash:

Loredana Groza, facuta praf de catre fani. „Degeaba aratam bine, daca la etaj s-a luat lumina!”

20 Ianuarie 2022
472 Vizualizari | 0 Comentarii
Loredana Groza

Loredana Groza a fost de multe ori in centrul atentiei din cauza subiectului legat de operatiile estetice. Lori nu a recunoscut niciodata ca ar fi apelat la bisturiu, ci doar a multumit Mamei Natura si tratamentelor obisnuite pe care si le face orice femeie. Fanii o intreaba mereu la ce a recurs de arata atat de bine, dar Lori nu pomeneste nici in ruptul capului de operatii.

Loredana a inceput sa starneasca un val de reactii aproape cu fiecare postare pe care o face pe Instagram si nu numai. Dupa ce a devenit viral filmuletul in care afirma ca nu are niciun fel de interventii sau operatii estetice, acum artista a dat din nou ci bata-n balta. Lori din Onesti, asa cum se alinta nu mai filtreaza ce posteaza in online si astfel, de multe ori devine tinta vorbelor rautacioase.

Jurata X Factor a postat prima imagine prin care anunta titlul noii melodii, „Lacrimi albe pe retina”, iar daca la inceput fanilor li se parea amuzat, acum artista este trasa la raspundere de urmaritori din cauza unei gafe colosale. 

Aceea e cornee… nu retina. Iar ceea ce ati postat se numeste iris… Degeaba ne straduim sa aratam bine, daca la etaj s-a luat lumina!“, i-a comentat unul dintre urmaritori.

„E o metafora doamna Timofte, nu va panicati“, a raspuns Loredana.

La randul ei, internauta nu s-a lasat mai prejos si i-a mai lasat un comentariu cantaretei.

„Nu ma panichez de felul meu, doamna Groza. Problema e ca lacrimile curg pe cornee, cu sau fara metafora, asta una. Iar a doua, din cate stiu eu, lacrimile sunt transparente. Iar daca sunt albe… probabil sunt altfel de lacrimi…“, i-a scris femeia.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1265 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005325 (s)