News Flash:

Ce spune Catalin Botezatu despre pozele in costum de baie ale Mariei Dragomiroiu. „Orice pitipoanca... ”

19 Ianuarie 2022
894 Vizualizari | 0 Comentarii
Botezatu

Catalin Botezatu este recunoscut pentru faptul ca analizeaza aparitiile vedetelor de ani buni de zile si cum acum fac furori imaginile cu Maria Dragomiroiu in costum de baie, Bote nu avea cum sa nu le ia la puricat.

Maria Dragomiroiu se relaxeaza departe de casa, in Miami. Vedeta a postat o serie de imagini pentru a le arata fanilor cat de bine ii prieste vacanta. Pe langa faptul ca fanii au sesizat imediat ca interpreta nu o duce rau deloc, au mai observat un aspect destul de important. La cei 66 de ani, Maria Dragomiroiu are un corp de invidiat. Interpreta se poate lauda cu un corp aproape perfect si tonifiat.

Asa cum a remarcat si Catalin Botezatu, Maria Dragomiroiu are in corp de invidiat, dar pentru care, sigur, a muncit din greu de-a lungul timpului. Este foarte usor de dedus faptul ca a fost mereu atenta la ceea ce consuma, a facut sport si nu a facut niciodata excese alimentare. Botezatu a tinut sa sublinieze asta si sa le atraga atentia tinerelor din ziua de asta ca au parte de concurenta serioasa din partea Mariei Dragomiroiu. Inca o data, Catalin a tinut sa isi exprime aprecierea fata de indragita interpreta. 

”Poza cu Maria Dragomiroiu este una buna de pus pe coperta revistelor. E de dat de exemplu generatiilor de acum care au inca de la 20 de ani au fundul cazut. Le da clasa pitipoancelor! Cred ca Maria apeleaza la o alimentatie foarte sanatoasa, dar cred ca face si sport, are musculatura tonifiata, se vede!”, a marturisit Catalin Botezatu, pentru playtech.ro.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006830 (s)