News Flash:

Liviu Varciu a primit, intr-un final, diagnosticul. De ce boala sufera prezentatorul de la „Pretul cel bun”

8 Decembrie 2021
1371 Vizualizari | 0 Comentarii
Liviu Varciu

Acum cateva zile, Liviu Varciu si-a panicat fanii cand i-a anuntat ca este bolnav si ca a ajuns pe patul de spital. Vedeta de la Antena 1 s-a filmat pe patul de spital, vizibil afectat, cu branula in mana si cerand ajutorul medicilor. Initial, Varciu a crezut ca este vorba despre Covid, dar in urma testelor efectuate a aflat ca este in afara oricarui pericol din punctul asta de vedere. 

Liviu Varciu nu trece prin cea mai buna perioada a lui. Colegul lui Andrei Stefanescu se confrunta cu o raceala puternica care isi manifesta din ce in ce mai mult simptomele. Varciu a acuzat dureri de cap, frisoane si, desi a urmat sfatul medicului si a luat o multime de pastile, se pare ca tot nu se simte mai bine. Liviu Varciu si-a speriat familia, apropiatii, dar si colegii de munca. Acestia se intereseaza frecvent de starea lui de sanatate si spera ca Liviu sa isi revina cat mai repede si sa se intoarca la ritmul de viata de dinainte.

Acum, dupa mai multe vizite la medici, Liviu Varciu a primit diagnosticul mult asteptat. Dupa ce a mers la mai multi doctori, Liviu Varciu a aflat ca se confrunta, de fapt, cu o problema mai veche. Vedeta TV a declarat pentru Impact.ro ca are sinuzita, iar acest lucru i-ar fi facut mari probleme in ultimele zile. Din fericire, artistul a aflat diagnosticul problemelor sale de sanatate. Liviu si-a facut RMN la cap, dar si toate analizele pentru ca nu descoperea cauza principala.


„Am stat la pat in ultimele zile de m-am saturat, va spun sincer. Am stat fie acasa, fie prin spitale, fie ele private sau de stat. Despre analize ce sa mai vorbesc? Mi-am facut RMN la cap, analize la plamani, o groaza de teste antiCOVID-19, toate iesite, din fericire cu rezultat negativ.

Am avut ceva noroc in ultimele zile, cand dupa un RMN facut la Spitalul Militar, medical de acolo, o doctorita foarte simpatica, sustine ca totul mi se trage de la o nenorocita de sinuzita. M-a intrebat daca ma confrunt cu asa ceva si am raspuns pozitiv!”, a spus Liviu pentru sursa citata mai sus.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1223 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004759 (s)