News Flash:

Codin Maticiuc a dat lovitura cu lansarea cartii despre Nutu Camataru, dar nu se opreste aici. „Plec in State fiindca... ”

7 Decembrie 2021
500 Vizualizari | 0 Comentarii
Codin Maticiuc

Codin Maticiuc si-a pierdut din reputatia de „crai de Dorobanti”. Acum, acesta s-a apucat sa scrie carti si, in timp ce primul lui material a fost mai mult o confesiune a aventurilor din timpul tineretii, cea de-a doua carte este o premiera pentru piata de la noi. Codin a lansat primul carte despre Nutu Camataru, o carte la care a lucrat intens alaturi de personajul principal.

Codin a dezvaluit recent ca a fost nevoit sa traiasca cinci ani in preajma lui Nutu pentru ca rezultatul sa se ridice la nivelul asteptarilor tuturor. Maticiuc nu a publicat cartea pana cand aceasta nu a primit aprobarea lui Nutu care, multumit de munca depusa de Codin, a fost de acord ca materialul final sa ajunga in librarii. Codin este constient ca va da nastere multor critici odata cu lansarea acestei carti, dar nici nu vrea sa se gandeasca la asta. Principalul lui scop este ca oamenii sa il priveasca pe Nutu Camataru dincolo de povestile pe care le-au auzit sau le-au vazut la televizor.

„Plec in State fiindca trebuie sa facem continuare la film, asa cum am anuntat. Acum voi sta doar vreo zece zile, fiindca finalul anului vreau sa ma prinda acasa, in Romania, acolo unde doresc sa-mi petrec linistit sarbatorile. Insa, in primele saptamani ale anului, vom pregati cu multa atentie urmarea.

Am atins un nivel al asteptarilor si nu trebuie sa dezamagim pe nimeni. Vor exista si surprize, sunt sigur, insa, chiar daca le-as sti nu vi le-as spune, fie si pentru ca e prea devreme sa fac marile anunturi”, a declarat Codin Maticiuc pentru impact.ro.

Cred ca Miami, orasul in sine, a fost un actor foarte important in realizarea primei parti, asa ca luam in calcul sa-l pastram si in continuarea pentru partea a doua, care cel mai probabil o vom turna la primavara. Asta daca nu cumva pandemia asta nebuna se va revolta o data in plus la adresa noastra, a tuturora, si atunci vom fi nevoiti sa mai amanam proiectul nostru!”, a conchis Codin Maticiuc, pentru sursa citata.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1223 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006563 (s)