News Flash:

Ce replica le-a dat Fuego tuturor celor spun ca el este simbolul Craciunului. „Cariera mea nu-i limitata la asta”

7 Decembrie 2021
375 Vizualizari | 0 Comentarii
Fuego

Niciun Craciun fara piesele lui Fuego! Asta i-au transmis internautii artistului pe pagina de Facebook. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Fuego este unul dintre cele mai pronuntate nume in aceasta perioada, mai ales datorita colindului „Impodobeste, mama, bradul”. Pe seama artistului s-au facut o multime de glume, dar Paul a stiut mereu cum sa le raspunda cu diplomatie.

Paul Surugiu este unul dintre artistii care nu mai are nevoie de prezentare. Acesta a demonstrat ca nici macar pandemia nu-i poate sta in cale si, chiar daca nu a mai avut concerte pe banda rulanta, Fuego s-a descurcat asa cum a stiut mai bine. Artistul nu se pricepe doar la muzica, ci si la pictura. Recent, le-a comunicat fanilor ca a reusit sa treaca cu bine peste perioada pandemiei si ca este mai incantat ca niciodata ca urmeaza perioada din an in care numele lui este pronuntat peste tot.

„Multa lume spune ca sunt un simbol al Craciunului, ca intr-un fel sau altul imaginea mea este asociata cu aceasta sarbatoare, iar cantecele mele au devenit coloana sonora pentru perioada aceasta in care deja am intrat.
Nu stiu cat e de adevarat sau nu, dar stiu sigur ca iubesc piesele mele dedicate Craciunului. Eu nu cant colinde. Cant propriile mele melodii, cu mesaj specific si cu anumite sonoritati, pe care oamenii au ajuns in ani sa le iubeasca si sa le transforme in parti ale propriilor sarbatori. Fireste ca-i onorant si cumva latura aceasta a carierei mele, care nu-i limitata, cum ar crede unii, doar la luna decembrie, ma implineste. Iubesc sarbatoarea care se apropie si va astept pe toti sa ne bucuram impreuna in concertele mele, de pe 10 pe 28 decembrie, prin toata tara!”,
a fost mesajul transmis de Fuego pe contul de Facebook.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1263 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006222 (s)