News Flash:

Ozana Barabancea a dat cartile pe fata. Vedeta a recunoscut cum a reusit sa slabeasca atat de mult. „N-am spus nimanui... ”

7 Decembrie 2021
552 Vizualizari | 0 Comentarii
Ozana Barabancea

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ozana Barabancea, jurata de la ”Te cunosc de undeva” a trecut prin transformarea vietii ei. Soprana a apelat la operatia pentru micsoararea stomacului acum ceva timp, iar rezultatele nu au intarziat sa apara. Corpul ei s-a maodificat total dupa ce aceasta a scapat de surplusul de kilograme, iar acum este mai fericita si mai increzatoare ca niciodata in propria persoana.

 De-a lungul timpului, aceasta a slabit de la 114 de kilograme pana la 55 de kilograme si este fericita pentru rezultatele pe care le-a obtinut. Ozana a fost foarte complexata de silueta ei ani la rand, asa ca a decis sa apeleze la o metoda simpla si eficienta. Ca multe alte vedete de la noi, Ozana a decis sa mearga pe mana medicului si a crezut in efectele garantate de operatia de micsorare a stomacului.

La scurt timp dupa interventie, Ozana s-a reinventat, iar silueta ei mult dorita incepea sa capate din ce in ce mai mult contur. Evident, toate astea nu ar fi fost posibile fara multa disciplina alimentara si sport. 

„Am slabit peste 40 de kilograme. M-am cantarit si am 73,2 kg, iar pe masa de operatie am avut 114. N-am spus nimanui, dar maximum de kilograme am avut 128. Acum ma simt bine, dar atat de mult conteaza sportul, cum n-as fi crezut vreodata.
Mi-am dat seama ca inca ma simt grasa si trebuie sa imi scot din cap senzatia asta de om gras. Cobor greu, urc greu scarile, inca am senzatia de greutate pentru ca psihic nu m-am echilibrat”
, a spus la un moment dat Ozana Barabancea. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1114 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004829 (s)