News Flash:

Liviu Dragnea, despre acuzatiile Gabrielei Firea privind spionajul: Sa faca plangeri sau sa aduca dovezi

4 Septembrie 2018
868 Vizualizari | 0 Comentarii
Liviu Dragnea0

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, luni, ca primarul general al Capitalei ar trebui sa faca langeri sau sa vina cu probe cu privire la declaratiile sale potrivit carora in sedinta CEx au fost prezentate discutii private de pe mobile.
"Sunt afirmatii grave, ar trebui sa faca plangeri penale sau sa aduca dovezi (n.r.: Gabriela Firea). Nu am ce comenta", a declarat Liviu Dragnea, presedintele PSD.

Primarul general Gabriela Firea spune ca ministrul de Interne Carmen Dan a venit pregatita in sedinta CEx PSD de sambata cu hartii care reprezentau discutii private pe WhatsApp, dupa ce in urma cu un an a recunoscut ca are discutii, de pe aceeasi aplicatie, ale unui senator si ca sunt usor de interceptat.
"De vreme ce stia ce voi spune eu si nu am vorbit cu nimeni si venise pregatita cu niste convorbiri private pe WhatsApp si m-a prevenit anul trecut sa fiu atenta ce vorbesc pe WhatsApp ca acestea sunt usor de interceptat si are la dispozitie, probabil de la serviciul intern de informatii al MAI, discutii dintre un senator si unele persoane....Si nici la acest argument nimeni nu a intervenit. Daca acesta e sensul in care se indreapta unii colegi ", a spus Gabriela Firea.

Totodata, Firea a declarat, referitor la momentul in care a fost huiduita pe Arena Nationala, ca filmuletul aparut a doua zi, care spunea ca de fapt Simona Halep a fost huiduita, a fost facut public cu acordul lui Liviu Dragnea.

Ca raspuns, liderul PSD a spus luni: "Este o aberatie. Chiar ma doare".

Mediafax.ro


gabriela firea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006255 (s)