News Flash:

Ce pachete turistice se mai pot gasi pe litoral la final de sezon. Preturi si destinatii

4 Septembrie 2018
834 Vizualizari | 0 Comentarii
litoral2

Mamaia, Eforie, Costinesti si statiunile din sudul litoralului mai dispun inca de locuri de cazare pentru familiile cu copii, iar preturile sunt cu 25% mai mici decat la inceputul sezonului, a transmis luni, pentru MEDIAFAX, consultantul in turism Razvan Pascu.
„Turistii dornici sa se bucure de soarele din septembrie pot merge in continuare la unele hoteluri din Mamaia sau Navodari, dar mai sunt hoteluri deschise si in alte zone ale litoralului romanesc, precum Eforie Nord, Jupiter si Venus. Cu toate acestea, sunt destul de putine hoteluri deschise. Majoritatea raman deschise pana la 15 septembrie, dar realitatea este ca cererea turistilor scade incepand cu ultima saptamana din luna august”, a declarat Razvan Pascu, pentru MEDIAFAX.

„Principalul turism de extra-sezon in Romania este cel corporate. Putini turisti individuali aleg sa mearga la mare dupa data de 15 septembrie si nici anul acesta nu cred ca va fi o mare schimbare, chiar daca se poate plati si cu vouchere de vacanta”, mentioneaza consultantul.

Pentru primele doua saptamani din septembrie, turistii au mai multe optiuni, statiunea Mamaia/Navodari, dar si cele din sudul litoralului avand in continuare disponibile locuri de cazare.


„In Venus si Eforie Nord sunt in continuare locuri disponibile pentru familii cu copii, iar la Costinesti si Vama Veche tinerii pot merge pentru ca vor gasi locuri libere. Ma astept insa ca tot mai putine restaurante sa fie deschise si vor fi tot mai putine locuri de distractie pe litoral in perioada urmatoare”, a adaugat Pascu.

Consultantul in turism precizeaza ca preturile incep de la 90 de lei/noapte pentru hotelurile de doua stele in statiunile din sudul litoralului si pot ajunge pana la 300 de lei/noapte pentru statiunile din nord. „Pentru inceputul lunii septembrie, cele mai ieftine pachete incep de la 90 lei/noapte pentru hotelurile de doua stele din statiuni precum Eforie, Venus, Jupiter si ajung pana la 300 de lei/noapte pentru hotelurile din nordul litoralului (Mamaia si Navodari). In extra-sezon sunt cu peste 50% mai ieftine fata de pretul in sezon si cu peste 25% fata de inceputul sezonului”, spune Razvan Pascu.

„Spre deosebire de alte tari cu litoral, in Romania se merge mult pe principiul: exploatam cat se poate, insa doar in sezon, adica 2-3 luni pe an. Din acest motiv, sunt destul de putine statiuni si hoteluri pe litoral care isi permit sa ramana deschise si dupa inceputul lunii septembrie, mai ales ca nici turistii nu se inghesuie”, precizeaza sursa citata.

De asemenea, in perioada 2-30 septembrie, se desfasoara programul „Litoralul pentru toti”, iar hotelurile disponibile sunt in statiunile Mamaia, Eforie Nord si Sud, Cap Aurora, Venus, Saturn, Neptun, Olimp si Jupiter.

Programul „Litoralul pentru toti”, prin care turistii beneficiaza de cazare la mare platind intre 150 si 600 de lei pentru o saptamana, a fost relansat de luni, 3 septembrie, fiind disponibile aproximativ 12.000 de locuri.


mamaia navodari
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1230 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006825 (s)