News Flash:

Zeci de persoane evacuate, in Brasov, dupa ce un tren incarcat cu propan prezenta scurgeri

4 Septembrie 2018
834 Vizualizari | 1 Comentarii
tren 1

    45 de persoane au fost evacuate, in noaptea de luni spre marti, dupa ce un tren incarcat cu propan prezenta scurgeri in Gara Racos din judetul Brasov.

Pompierii militari au fost chemati sa intervina in Gara Racos pentru asigurarea masurilor specifice de interventie, pentru a evita izbucnirea unei explozii, in conditiile in care un tren incarcat cu propan, benzina si motorina prezenta scurgeri la cisterna de propan.

”Ca masura de siguranta au fost evacuate 4 persoane care locuiau in apropierea garii. Aproximativ 45 de persoane, navetisti au fost, de, asemenea, evacuate”, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Brasov, Luiza Danila.

Ulterior, sursa citata a anuntat ca problema scurgerilor a fost rezolvata dupa aproape doua ore de interventie, iar circulatia trenurilor va fi reluata.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Dima Dima  | #50330
Oferta extra. Lucru la calculator. Comod. Valabil in toate judetele. Pornire imediata. Te ajutam sa reusesti si tu. Vino si tu alaturi de campioni. Special pentru castiguri online. Tocmai ai facut o mare descoperire. Nu mai trebuie sa astepti. Fa bani rapid si usor. Noi suntem o echipa de invingatori. Trimite-mi mesajul VREAU MAI MULTE INFORMATII, dupa ce ma contactezi la adresa mea facebook: Dima Dima
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1247 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006094 (s)