News Flash:

Liviu Dragnea, anunt de ultima ora despre legea salarizarii

6 Octombrie 2017
1151 Vizualizari | 0 Comentarii
liviu dragnea31
"Daca va deranjeaza mutarea de contributie, o dam la o parte, dar nu mai punem in vigoare legea salarizarii. Nu se pot face amandoua", declarat seful PSD, Liviu Dragnea, joi seara intr-o emisiune TV.

Liviu Dragnea a declarat joi, intr-o emisiune TV, ca Guvernul nu va renunta nici la trecerea obligatiilor de la angajator la angajat, nici la TVA split. Asta in conditiile in care Guvernul a fost pichetat in aceasta saptamana de mii de sindicalistii nemultumiti de trecerea obligatiilor de la angajator la angajat si de scaderea unor venituri in domeniul bugetar.
"Toti cei din Guvern sunt ocupati cu bugetul pe anul viitor. Noi nu renuntam cu trecerea obligatiilor de la angajator la angajat. Daca trei miliarde in plus genereaza proteste... Sunt 32.000 de oameni din sistemul de sanatate carora le pot scadea veniturile, nu salariile. Daca va deranjeaza mutarea de contributie, o dam la o parte, dar nu mai punem in vigoare legea salarizarii. Nu se pot face amandoua. Nu e bine si drept ca un infirmier sa aiba 4000 de lei venit la fel ca un conferentiar doctor. Punem ordine in aceasta ierarhie salariala", a anuntat Dragnea care spune ca are incredere, in continuare, in Banca Nationala.
"In final, toti cei cinstiti si buni platnici vor sustine TVA Split", a mai spus presedintele PSD la Romania TV.

"Imi pun mari sperante intre Guvern si Banca Nationala. Au ca obiectiv stabilitatea economica si cea financiara. Si cred ca o vor face", a comentat Dragnea cu privire la evoluta din ultima perioada a indicelui ROBOR.

legea salarizarii liviu dragnea tva split contributie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1158 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006694 (s)