News Flash:

Lidia Buble, in rochie de mireasa la „Asia Express”. „Eu nu plec nemaritata de aici!”

25 Noiembrie 2021
460 Vizualizari | 0 Comentarii
Lidia Buble

Cel mai mare vis al Lidiei Buble, din pacate, nu a devenit realitate. Artista si sora ei au parasit „Asia Express” fix cand erau la un pas de marea finala. Pe internet, parerile sunt impartite, ca de obicei.

Lidia Buble a trait ultimele etape din „Asia Express” mai intens ca niciodata. Artista si-a dorit enorm sa ajunga sa joace finala si sa castige marele premiu. In ciuda faptului ca s-a descurcate exemplar la toate probele si i-a surclasat pe Mihai Petre si pe Elwira, norocul nu a fost de partea ei. Lidia Buble si Estera si-au ales singure traseul in cursa atunci cand au luat cufarul de pe pupitrul Irinei. Desi Mihai Petre a avut doua astfel de cufere, ambele au avut pietre verzi, iar asta i-a trimis direct in finala. 

 Lidiei nu i-a venit sa creada ca ea este cea care pleaca acasa. Inainte de a-si lua „la revedere!” de la colegii ei, artista a avut un anunt de facut. Lidia Buble a scos din rucsac o rochie de mireasa cu care voia sa joace finala. Cum nu a mai ajuns in acel moment, artista s-a multumit sa defileze cu ea in fata celorlalte echipe.


„Rochia asta am carat-o peste tot cu mine. Am cumparat-o din Romania, de sub un pod. O doamna mi-a dat-o cu 100 de lei. E urata, dar eu arat bine in ea. V-am spus eu ca nu plec nemaritata. Mihai, o sa fii nasul meu!”, a spus Lidia Buble.


Duminica aceasta, finala se va juca intre Emi si Cuza si Mihai si Elwira. Lidia si Estera vor fi si ele prezente sa le sustina pe cele doua echipe.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1171 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005004 (s)