News Flash:

Laurențiu Reghecampf a venit de urgență în țară, după ce Anamaria Prodan i-a făcut plângere penală: "Îi e frică de partaj"

23 Septembrie 2022
2304 Vizualizari | 0 Comentarii
308037424 680205480137007 5735705715507207742 n

Laurențiu Reghecampf a venit de urgență în țară, după ce Anamaria Prodan i-a făcut plângere penală. Reghe, care este antrenorul echipei Neftchi Baku, din Azerbaijan, a fost surprins, în jurul prânzului, în timp ce pleca de la sediul IPJ Ilfov, unde a fost chemat de urgență la audieri. Anamaria Prodan a avut o primă reacție furtunoasă legată de această situație.

Reclamanta în acest dosar, Anamaria Prodan, se va prezenta mâine în fața anchetatorilor, pentru a da declarații în acest caz. Chiar dacă nu se vor vedea față în față pentru acest proces, impresara și încă soțul ei trebuie să se întâlnească săptămâna viitoare, pentru a soluționa divorțul.

Laurențiu Reghecampf a venit de urgență în România

Antena Stars a difuzat imagini în premieră cu Laurențiu Reghecampf în timp ce pleca de la sediul IPJ Ilfov, unde a fost chemat de urgență la audieri. Anamaria Prodan este disperată să încheie divorțul și i-a făcut plângere penală soțului ei, cu privire la sustragerea bunurilor comune ale familiei.

Antrenorul echipei Neftchi Baku, din Azerbaijan, nu a dorit să dea nicio declarație presei și s-a străduit să scape cât mai repede de reporteri.

Din această cauză, Reghecampf nu a avut nicio problemă să încalce legea, astfel că a trecut strada pe culoarea roșie a semaforului, potrivit spynews.ro. Antrenorul s-a dus la mașina lui, unde era așteptat de un bărbat, care cel mai probabil era avocatul său.

Anamaria Prodan, prima reacție după ce Reghecampf a dat explicații polițiștilor

Invitat astăzi, 22 septembrie, la Poliție pentru o serie de declarații, Laurențiu Reghecampf a ajuns în jurul orelor prânzului la IPJ.

'El a fost chemat, probabil, în primele procese pe care le avem. Mă rog de el de doi ani să încheiem toate procesele și el refuză sistematic. Acum e cazul cu containerele. Nu au mai ajuns acasă, au ajuns la prietenii lui. În containerele acelea era toată munca noastră din Dubai.

Când am plecat de acolo, tot ce am avut am depozitat în două containere din acelea uriașe și le-am trimis în România. Iar el le-a schimbat destinația.

Sunt ascunse de doi ani de zile. Vreau să închid coșmarul acesta pentru că deja îmi vine să vomit', spune, pentru FANATIK, Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan susține că procesul de divorț dintre ei se prelungește nepermis de mult.

'Nu mai vreau să discut despre asta, este jenant. Mi se pare penibil să stau și să discut despre asta. Îl rog pe el, poate îl rugați și voi, cei care îl cunoașteți, poate îl roagă amanta, oricine, să vină să divorțeze, să îmi dea divorțul și să scap de nenorocirea asta.

Dacă îmi dă divorțul am termina cu toate astea. Dar el nu vrea să îmi dea divorțul pentru că îi e frică de partaj, pentru că nu mai are nimic. Noi nici nu avem de ce să facem partaj când noi avem atâția copii. Totul trebuie să le rămână lor', a mai precizat Anamaria Prodan.

Acidă, femeia de afaceri nu îl iartă și îl taxează dur pe Laurențiu Reghecampf pentru infidelitatea pe care i-a arătat-o pe când erau căsătoriți. 'El, normal, cum eu l-am luat fără nimic și l-am ajutat și ne-am ajutat reciproc să facem un imperiu, să facă alături de amanta lui alt imperiu.

Noi avem pact cu copiii. Eu când m-am despărțit de el erau patru copii. Acești copii nu vor rămâne niciodată, pentru Reghecampf, pe drumuri. Nu mă interesează de amantele lui, să muncească pentru ele. Dar cei patru copii trebuie să trăiască la standardul cu care eu i-am obișnuit', a mai spus Anamaria Prodan pentru sursa menționată mai sus.

Cum vrea Anamaria Prodan să se producă partajul în divorțul de Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a dezvăluit și cum vrea să se producă partajul dintre ea și Laurențiu Reghecampf.

'El tot spune că tot ce avem este făcut de el. Eu, și dacă nu aș fi lucrat tot timpul până la 50 de ani, fără vacanțe, fără pauze, dacă doar dormeam sau stăteam cu picioarele în sus ca altele, tot trebuia să am jumătate, că îi eram soție.

El trebuie să vină cu toate lucrurile pe care le-a luat, la partaj. Tot ce noi am avut, tot ce s-a văzut în anii în care am fost împreună, trebuie adus înapoi de Reghecampf. Pe urmă, vedem fiecare copil ce primește și dacă mai rămâne ceva, ne rămâne nouă.

Dacă nu rămâne, o luăm, din nou, de la capăt, ca să facem avere. Eu pot, să vedem dacă mai poate el. Dar copiii, mă refer la Luca, Sarah, Rebecca și Laurențiu jr. vor avea tot ce trebuie', a mai spus Anamaria Prodan pentru FANATIK.

Anamaria Prodan, detalii despre plângerea penală intentată lui Reghecampf

Recent, Anamaria Prodan a dezvăluit că-și dorește să divorțeze cât mai repede de acesta și l-a chemat în România pentru a soluționa divorțul și problema bunurilor.

„Acestea sunt problemele familiei pe care sper și mă rog la Dumnezeu să le închidem, cu cât mai repede cu atât mai bine. M-am săturat să facem deliciul presei de atâția ani.

Reghe nu realizează acest lucru pentru că a fost ușor în mintea lui să-i construiesc o asemenea imagine, un asemenea nume și o asemenea carieră.

Eu însă știu cât m-am chinuit 15 ani! Sper să vină să divorțăm că deja este prea mult de când mă rog de el să închidem acest circ. Este fericit, are o nouă familie, are un contract în străinătate, nu avem de ce să stăm legați unul de altul', a spus Anamaria Prodan, pentru Click!.

Galerie Foto

308037424_680205480137007_5735705715507207742_n-1
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005842 (s)